Buna Dolly ,da ai perfecta dreptate ,asa ar trebui sa facem ,sunt de acord si acum realizez ca si eu n`am pus toate intrebarile in categoria corecta ,nu conteaza ca este cea mai mare categorie cu cele mai multe intrebari ...si celelalte categorii sunt f importante .Te pup:*
Bine ar fi sa se intample, dar nu cred!
Normal ca sunt de acord!
Cei care posteaza aiurea nu sunt, insa...
Ceau dolly nici nu sti cata dreptate ai dar este sh vina noastra pentru ca noi ne'am obisnuit sa nu ne uitam pe la toate categoriile ci doar la anumite categorii de aceea care sunt cele mai vizutate sunt si pline de intr
Mi se pare un lucru foarte inteligent. Chiar am observat acest lucru si parrea mea este ca ar trebui sa respectam administratorii acestui site ...acestia au facut categorii pentru toate problemele, nu cred ca este greu sa dati un click pe categoria in care vreti sa puneti intrebarea potrivita...
Buna Dolly,da ai perfecta dreptate,asa ar trebui sa facem, sunt de acord si acum realizez ca si eu n`am pus toate intrebarile in categoria corecta, nu conteaza ca este cea mai mare categorie cu cele mai multe intrebari ...si celelalte categorii sunt f importante.Te pup:*