| DiidiiDuuda a întrebat:

TPU, vreau sa stiu parerea voastra, nu stiu ce se intampla cu mine imi plac doar baietii de 19, 20,21 de ani, si nu imi plac cei cu masini bani sau de genu, nu vreau nici sa fac sex cu ei sau orice altceva, clar NU! dar cu astialalti nu am ce vorbi nu plac pe niciunul si nu mi-as dori o relatie cu ei)). De ce se intampla chestia asta?

12 răspunsuri:
| Meenakshi a răspuns:

Te ingrijoreaza ca nu iti plac baietii cu bani? Pai asta e foarte bine...Si inca mai bine e ca nu vrei sa faci sex, adica, depinde si de varsta ta, nu stiu, dar cred ca asa e mai bine decat sa fii innebunita dupa sex.
Mare treaba varsta lor! Principalul e sa fie baieti buni. Chestia, asa cum o numesti tu, este perfect normala. Enjoy!

| Poison21 a răspuns:

Nu este nimic anormal in asta. Pur si simplu preferi baietii mai maturi. Si este si mai bine ca nu iti plac cei cu masini, bani, etc. Stai linistita, nu se intampla nimic cu tine, fiecare cu gusturile lui.winking

| wolder a răspuns:

Totul e ok. Tu esti mai matura, fetele se maturizeaza mai rapid, iar baietii raman in urma.
Ajungi cam la aceiasi maturitate cu cineva putin mai mare decat tine

| IMPLICAT a răspuns:

Ori din cauza naivitatii, ori a maturitatii.

Iti spun ca sunt si la 17 18 ani baieti maturi.

| Kenya a răspuns:

Pentru ca poate cei care ii placi sunt mai maturi big grin

| Astaeparereamea a răspuns:

Moldoveanco, mare atentie la parerea mea! Fetele de varsta ta sunt in perioada pubertatii, acea perioada a vietii cand, daca te pripesti, faci o sumedenie de greseli crezand ca cei apropiati iti sunt dusmani si invers

Răspuns utilizator avertizat
| DiidiiDuuda explică (pentru Astaeparereamea):

Sunt din Bucovinawinking

| cameleonu05 a răspuns:

Asa fata. Doamne

| RAY a răspuns:

Nu te atrag sau nu te baga in seama aia cu masini bengoase, in fine esti la ovulatie poate sau pubertatea

| DiidiiDuuda explică (pentru RAY):

N-as vrea sa iti raspund dupa zici ca vreau sa ma laud sau sunt modesta asa ca ma abtin

| RAY a răspuns (pentru DiidiiDuuda):

Te atrag pentru ca sunt maturi simplu, copii astia de 15, 16 habar nu au de viata, sunt imaturi, prosti, tampiti etc nici eu n-am ce discuta cu copii de astia, nu e vorba mereu de banii, scuzami exagerea, sper ca nu team jignit