Stai linistita ca el la 16 ani ai lui ar trebuie sa stie totul.Tu doar te lasi condusa de el.Nu trebuie sa bagi neaparat limba din prima.Vezi ce face el, daca baga limba nu te speria si baga si tu
Buna! Pai intr-o relatie e normal ca cei doi sa se sarute pe gura.Insa...nu crezi ca esti cam micuta sa ai o astfel de relatie?In fine, e problema ta si eu sa imi fac datoria sa te ajut cu un sfat:pai...fii increzatoare,cand vezi ca el vine spre tine cu intentia sa te sarute,nu te indeparta,ci intinde-i buzele tale. Daca preferi sa faca el acest pas, ramai nemiscata, inchide ochii si lasa-te purtata de val.Insa,nu uita, nu e frumos sa va sarutati in public, ci ar fi frumos ca primul sarut sa aiba loc intr-un loc mai intim.
Bafta!
Buna ruxy,asta am simtit si eu la first kiss dar nu e cine stie ce isi va lipi buzele de ale tale si probabil se va juca cu libmba ta, bafta in contunuare, Ionut 13 ani
Deci daca el vrea sa te sarute sa faca el 1pas si u faci ce face el :d nu tot de apropi de el usori s ii atingi buzele iar pe urma cu minile ii atingi capul FUNDA