Nu,nu sunt.Cum sa fie sanatosi cand le place sa se joace cu alti barbati la gaurica maro?
Sunt oameni perfect sanatosi din punct de vedere medical, poate mai putin mental si psihologic din cauza acestei "greseli, complicatii" de o natura mai aparte. In cazul lor diferenta fata de noi ceilalti o reprezinta un accident genetic produs in momentul unirii/contopirii celor 2 nuclee (cel din ovul si din spermatozoid) fiecare avand acei 23 de perechi de cromozomi existenti in fiecare in vederea formarii lantului ADN si aparitia unui individ de un singur sex. In cazul lor din cauza accidentului genetic si anume neimperecherea corecta a genelor nu se produce delimitarea exacta/corecta/normala a unui unic sex si astfel apar indivizi posesori ai ambelor tipuri de organe sexuale.
Nu confunda transexualii cu cei care au orientare homosexuala sau lesbiana.
Mai corbule, sunt bolnavi si simt nevoia sa fie de un sex opus.Ce crezi ca mai e de dezbatut?
,, Transexual people also feel that they are not the gender which they were assigned, but this comes from a neurological condition and often needs to treated with medical intervention, including gender reassignment surgeries and hormone therapy.,,
Sunt persoane care poseda pe acelasi corp ambele sexe vagin si penis. Au din nastete sani, vagin si penis. In anumite cazuri in mod aproape inexplicabil pot fi functionale ambele organe sexuale, sa aiba si un vagin dezvoltat normal ca dimensiune si functionalitate si sa aiba si un penis care sa devina erect si culmea sa si ejaculeze sperma si aceasta sa fie in unele cazuri viabila.
Astia sunt hermafroditi, nu transexuali. Transexuali sunt cei care trec de la un sex la celalalt.
Dar sunt atat de rare incat discutia nu are sens.Sunt nebuni care isi fac schimbari de sex si urla ca vor acceptare chiar daca e vorba de o boala si necesita tratament, nu acceptare!
Asa spun satanistii care promoveaza drepturile LGBT. LGBT inseamna si transexuali si travestiti. NORMAL ca sunt sanatosi psihic, nu-i asa?
Te rog, nu baga biserica si religia in asta ca te intorci imediat la origini!
Tu o sa te intorci la Hristos candva! Oculta exista, iti pot demonstra in privat daca vrei. Tu nu esti luciferian, esti doar teribilist. Mi-ai scris ceva in privat dar stiu ca tu nu crezi in asta ci pur si simplu "you don't give a ***'. Insa uite ca esti de acord cu transexualii iar eu iti spun ca lucrurile stau cum stau.
Cum naiba ai dedus ca sunt eu de acord? Tipule, am zis sa nu bagi religia in discutie, nu ca sunt de acord cu ei.Mergi si fa un control la cap!
Ba, cine se tot logheaza in contul meu? Am crezut ca a iesit pentru ca era de trecut de ora 00 si au trecut cateva zile dar acum iar era iesit. A 2-a oara!
Au probleme chiar grave la scufita, si ei, dar si cei gay fac firea barbateasca de rusine! Acum cei care se simt, vor trece la potopuri de insulte sau la contraziceri!
Nu exista tratament pentru asa ceva. Acceptatea e singura varianta normala! Si autismul, sida sau schizofrenia sunt boli si totusi ii acceptam si incercam sa ii integram pe cei bolnavi. Atata timp cat un transsexual sau un homosexual nu iti face rau in mod direct si intentionat nu inteleg de ce nu l-ai putea accepta. Ca nu a zis nimeni sa fim de acord cu viata lor, sa incercam experientele pe care ei le incearca sau sa avem relatii intime cu ei. Oamenii astia vor doar sa fie considerati oameni. Ei duc deja o lupta grea cu ei insisi, nu cred ca e cazul sa le urlam mereu in fata cat sunt de ''defecti''...
Ignorantule macar uita-te sa vezi ce inseamna transsexual.
Stii transexualii si hermafroditii sunt chestii diferite?
Travestitii pur si simplu nu se simt bine cu sexul pe care il au, dar au organele sexuale bine delimitate, si nu multi chiar trec la operatia de schimbare de sex. Ce vorbesti tu sunt hermafroditi.
În marea lor majoritate, da, sunt sănătoși psihic. Transsexualitatea nu este o boală psihică ci un "defect" din naștere iar tratamentul este hormonal și/sau chirurgical.