| JosePpPp a întrebat:

Treaba sta cam asa.

Prietena mea e mai mica decat mine. Maica-sa in Italia si locuieste doar cu fratisu`(mai mare). Eu vreau sa o iau saptamana asta la tara la mine sa doarma spunand ca este la o colega. Dar ii e ca o suna ori masa ori fratisu` si o sa ceara sa vorbeasca cu "tipa". Si tipa din cur, ptc a venit la mine :]]. Cum credeti ca am putea face ca maica-sa sa o stie in siguranta acasa sau mai stiu eu unde si fratisu sa nu se bage in seama? Si da, nu trebuie sa afle ca e la mine happy

10 răspunsuri:
| Cristiann25 a răspuns:

Si daca doamne pateste ceva ce faci apoi? Never say never.Da-mi numarul fratelui ei sa-i spun!

| h3r a răspuns:

Aș vrea să vorbesc cu mama ei și să-i spun că un copil șmecher vrea să i-o tragă copilei sale. Și aia mai proastă.

| eusielsirestul a răspuns:

Hey.uite pai sa vorbiti aman 2 cu fratele ei si sa il rugati sa va ajute sa fie de partea voastra si cand suna parinti sa spuna ca doarme ori este la o colega cum spuneai sau cel mai simplu i spuneti si parintilor adevarul pentru ca niciodata nu sti ce se intampla

| Koryna_Inna_1995 a răspuns:

Daca vrei te ajut eu...imi dai nr lui fratiso si ii zic ca eu sunt prietena...winking

caramela
| caramela a răspuns:

Ai trezit o curiozitate...
cati ani are fata? si de ce vrei sa o iei la tara? sa ai cu cine te "juca"? lasa fata acasa si nu iti bate joc de ea daca tu esti mai mare... daca e majora e ok, daca e minora, lasa fatastraight face asa cum a zis si Cristiann25 se poate intampla orice, fratele o poate da disparuta si te-ai ars.
asa ca gandeste de 10 ori si ia o decizie inteleapta.
O zi frumoasa sa aihappy

| JosePpPp explică (pentru caramela):

Nu stiu ce va speriati atata :]]] O iau la tara ptc am eu ceva treaba si nu ne place sa petrecem timp separat. Sunt multe chestii romantice de facut acolo si locuri pe care vreau sa i le arata. Fata are 17 ani, nu vad problema voastra in cazul asta. Ceea ce e pe langa subiect

| JosePpPp explică (pentru h3r):

Eu am cerut niste sfaturi. Nu vad care ar fi problema ta daca i-as trageo :* Tu nu te culci cu prietenu/prietena ta?

caramela
| caramela a răspuns (pentru JosePpPp):

La cate citesc pe TPU, cum ai vrea sa reactionez si ca mama? am zis destul de clar, daca fata este majora, nu este un impediment..problema se pune ca este minora si banuiesc ca tu esti destul de major, daca fratele ei stie ca vorbeste c u tine si ca va iubiti, de ce nu ii ceri lui voie? nu ar fi mai indicat asa? asa nu ati mai sta cu sufletul la gura.iar daca tie ti se pare ca am fost pe langa subiect, e strict problema ta.
O zi buna!

| єχcєєℓ a răspuns (pentru caramela):

Scuze că mă bag dar în legătură cu ce citești pe TPU nu tot e adevărat.Mai sunt și oameni care nu au ce face și postează la nimereală.

| DeeaMarry a răspuns:

De ce nu ii spuneti mamei si fratelui adevarul, daca ceea ce vreti sa faceti e atat de normal?
Sa fie pentru ca simtit si voi ca nu e chiar ok si ca ei or sa se impotriveasca? Parintii sunt cei care nu vor vrea niciodata raul copiiilor lor. Daca nu o lasa sa mearga cu tine e pentru ca asa e mai bine pentru ea.
Iar tu cum o iubesti atat de mult, vrei si tu tot binele pentru ea, nu-i asa?