anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Trebuia sa imi vina ciclu azi in 27 si nu mi-a venit si in 25 am facut dragoste cu partenerul si nu ne-am protejat dar el nu a lasat nimic...e o posibilitate sa raman insarcinata? Si daca iau medicamente dupa ce am facut is mai fac efectul?

Răspuns Apreciat de Editori
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Șansele sunt destul de mici. Ești ieșită de ceva vreme din perioada fertilă, iar dacă ești sigură că partenerul tău nu a scăpat nimic în tine, e în regulă. Mai așteaptă câteva zile, dar dacă îți întârzie mai mult de o săptămână-două, ar fi cazul să îți faci griji.

4 răspunsuri:
| dolceromania a răspuns:

După actul sexual dacă ei medicamentele nu mai au efect, dacă a scăpat în tine sau nu nu știe nici el și nici tu ai șanse mari să fi rămas însărcinată.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns (pentru dolceromania):

Pilulele de a doua zi își fac efectul cu până la 72 de ore de la actul sexual. Dacă e vorba de anticoncepționale, în niciun caz.

Totuși, șansele să fi rămas însărcinată nu sunt mari, având în vedere că nu e în perioada fertilă, mi se pare că o sperii puțin cam degeaba.

| vlad70 a răspuns:

1.Nu, nu ai patit nimic, stai linistita, acum, s-ar putea sa fii racit, sau ceva, ciclul poate intarzia si 2 saptamani.
2.In caz ca s-a terrminat in tine, trebuie sa mergi la medic de specialitate, obstretica-ginecologie, si sa iti recomande tratament pentru oprirea hormoniilor feliculo-stimulanti, daca ai depasit 5 sapt de la actul sexual, doar posibilitatea de avort mai exista!
Dar nu te speria!

| minrest a răspuns:

Vezi ca totemul tau care ti-a inspirat si nick-ul se cheama capra afgana. Iar pe fond, ai toata dreptatea.