Nimeni nu te judeca, sau cel putin asa ar trebui. Iti dau un sfat, de care poti tine cont, sau nu. Ar trebui sa lasi balta aceasta relatie, deoarece nu este, si nu va fi privita bine de familie, cat si de cei din jur(apropiati). Alt sfat. Gandeste-te ca nu este bine ce faci, deoarece este verisorul tau. Face parte din familie. Este cale de intoarcere. Stiu ca este greu sa renunti la o persoana iubita, dar, relatia asta nu ar trebui sa continue. Incearca sa reduci zilele de intalniri cu el.
Pai sa-ti explic :
Bunic +Bunica=tata si fratii lui Bunic+Bunica=mama si fratii ei
Tata +mama=eu si fratii mei Fratele lui tata +o femeie=varul meu
Crezi ca fratii pot fi scori intre ei? Nu
Plus ca se formeaza anomalii, exista riscul sa faca un copil cu 2 capete din cauza incestului!
Nu stiu cum te-as putea ajuta,daca nu te poti ajuta singura.
Intelegi cat de gresita e relatia asta, dar nu poti(nu vrei) sa iesi din ea.
Daca inseamna ceva pentru tine, gandeste-te la copiii pe care ii veti avea...
Dar sper sa te trezesti intre timp.
Relatia voastra e gresita si inacceptabila din toate punctele de vedere, nu te judec, dar e bine sa stii la ce sa te astepti.
As putea sa-ti spun, sau sa-ti aduc aminte daca este cazul, ca unde nu-i cap, vai de picioare: dar nu-ti spun pentru ca imi vor taia raspunsul cei de la administratie. Asadar poti continua linistita, daca tot oferi si este perioada de criza, macar esti linistita ca oferi si la rude.
Un sfat:fa in asa fel incat sa nu se afle niciodata ca o sa te urmareasca toata viata ceea ce ai facut! ar fi bine oricat de tare ar durea sa terminati cat mai repede ``relatia`` asta! apropo cati ani ai?
Ce sa faci? Sa ramai cu el, daca nu vrei sa afle lumea, incearca sa tii ascunsa relatia. Numai bine!
Stiu ce inseamna asta. Si eu am avut o aventura cu varul meu, care sa repetat la infinit. Mai exact vara de vara timp de 3 ani, deoarece el statea la oras si doar vara statea la tara. dar se poate sa treci peste. Noi avem acum fiecare relatie stabila, desi cand ne vedem ne rascolesc amintirile. Nu te supara, dar tu cati ani ai?
Te aflii intr-o situatie extrema si tot ce poti face e sa incerci sa-l uiti.Gandeste-te ca e un mare pacat ce faceti voi si poate asa te vei indeparta de el.Stiu ca nu iti este usor, dar pentru binele vostru ar fi indicat sa va distantati.Gandeste-te cata lume se va impotrivi relatiei voastre si cate obstacole veti avea.Iti doresc mult succes si sper ca te-am ajutat cat de cat
Si varul asta e acelasi care ye snopea cu bataia pana acum 2 ani de te lasa fara suflare..care te dadea la prieteni pe 100 de euro, pierdea pariuri la "liniute", si trebuia sa platesti tu cu sex in loc de bani. Daca este asa nu ma surprinde, mai akes ca la 16 ani ai fost deja bortoasa cu unu care a plecat cu o tiganca, te-ai lasat intinsa de unu si de altul pe unde ai apucat..si dupa aceea veniti si pisati ochii pe TPU ca " barbati e porci"
Vreau farte mult sa pun punct acestei relatii, am incercat de nenumarate ori si in final tot impreuna am ajuns, pot spune ca intr-un fel sunt dependenta de el
Si cea mai rea dependenta poate fi vindecata, daca ai vointa.
Nu te mai lasa dusa de val, impotriveste-te!
Doamne, deci tu prin intrebarile tale expui o telenovela, pfff cine crezi ca te crede? Wtf si puteai pune si tu la Familii&relatii, se va face cred si o categorie pentru basme.
Mutubal întreabă: