Nu are rost sa te distrugi pe tine eu te sfatuiesc sa il lasi in pace stii cum este dragostea cu sila nu se face cauta si tu un baiat sa te iubeasca si sa fie doar al tau sa nu mai trebuie sa imparti cu nimeni.Linisteste-te si gandeste-te bine ca asa nu mai poti continua tu doar sa plangi si sa suspini meriti din contra meriti mult mai mult meriti sa fi fericita.Bafta
,, Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste" -Blaise Pascal
Nu cred ca are rost sa isi dea cineva cu parerea, situatia e mult prea complexa si informatiile pe care le detinem noi ca outsideri sunt mult putine pentru a ne permite un sfat. Ce cred ca ar fi bine de facut e sa ii adresezi lui intrebarea exact in forma in care ne-ai adresat-o noua se poate ca impreuna sa gasiti raspunsul.
Incearca sa'l convingi ca acea fata nu se va intoarce la el daca sta singur sa isi planga de mila. Spune'i ca intr'un fel tu te simti ca si el si poate va intelege in ce situatie esti.
Daca nu cumva e deja insurat, pune mina pe el repede, nu lasa sa treaca timpul, pentru ca daca-l pierzi te vei gindi la el toata viata. Daca e insurat, sau nu te iubeste deloc, uita-l, ignora-l. Nu te merita.