Daca m as intelege bine cu ea da, si ar trebui sa am ceva in comun cu ea, adica aceleasi obiective si părti comune, altfel nu.
Daca ma atrage caracterul lui, atunci as incerca. O persoana care te accepta asa cum esti si nu incearca sa te schimbe este cel mai important.
Iti spun ce cred eu despre fizic si moral.Fizicul conteaza doar cam 30-40% intr-o relatie, pe cand moralul/personalitatea/lucrurile in comun conteaza 60-70%.Dejeaba iti place de cineva, cand tu ii vezi doar fizicul, aceea nu e dragoste, "iti place" doar ca arata bine, si relatille astea nu tin timp indelungat.Dar daca ai multe lucruri in comun, personalitatile vi se potrivesc, atunci aceea va fi o relatie reusita.Ambele conteaza, si fizicul si moralul, dar pentru miinne parca mai mult moralul
"Fizicul conteaza doar cam 30-40% intr-o relatie, pe cand moralul/personalitatea/lucrurile in comun conteaza 60-70%" wow, cred ca ai facut analize foarte concrete.
https://www.google.it/......ps?/search
daca ea ar fi perfecta din toate punctele de vedere, ai fii cu ea?
Pentru mine nu conteaza fizicul, acum, inainte da! Inainte de a incepe relatia cu iubitul meu am zis ca eu nu o sa ma indragostesc niciodata de el pentri ca e mai plinut, insa cu cat am vorbit mai mult cu el, inevitabil m-am indragostit si azi dupa 1 an si 8 luni suntem tot mai fericiti, impreuna!
Fizicul conteaza.Dar nu atit de mult pe cat conteaza celelalte lucruri "interioare". Opinia mea.Pace
keytleen întreabă:
21ndst1llach1ld întreabă: