| RAY a întrebat:

Tu fata ai face sex cu unu care nu te atrage fizic și e și sărac pe gratis?

20 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Vezi ca nu toate femeile vor sex.

Cele mai multe femei isi doresc o conexiune emotionala si implicit exclusivitate.
In prim plan e omul, ca persoana.
Asadar aspectul fizic trece in plan secund.
Conteaza potentialul financiar: este student sau are studii, are un job, isi construieste o cariera, are experienta? Atunci e eligibil.
Nu are studii, nu are job sau munceste pe ici pe colo? Inseamna ca nu poate sustine o familie. Nu e eligibil.

Deci daca exista conexiune emotionala...restul vine de la sine.

| RAY explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu e adevărat aspectul fizic e baza, poate când ajung la menstruație îți schimbă gândirea

A sta cu un bărbat pentru banii se numește prostituție

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

Am incercat sa iti explic niste chestii de bun simt, dar vad ca nu poti pricepe.
Ramai singur si frustrat. E alegerea ta.

))))) ce frustrare dacă spun adevărul, o fata frumoasa nu o face gratis cu unu non atractiv și asta se poate dovedi prin Tinder, bumbel, toate studiile pe platforme de matrimoniale dovedește că fizicul e cel mai important, tu minți, degeaba vb frumos daca nu o atragi fizic sau nu ești bogat sau popular

| Theo94 a răspuns (pentru RAY):

Asta nu este (si) datorita evolutiei? Femeile pe langa protectie nu cauta si buni provideri de hrana, adapost, mai nou bani?
Si in legatura cu aspectul, asta are cel putin o oarecare legatura si cu sanatatea. Le trebuie un partener sanatos pentru a avea urmasi sanatosi.

| RAY explică (pentru Theo94):

Aici nu e vb de relație

Da, dar cred ca are legatura in sensul ca ar putea fi o posibila relatie chiar daca ea nu cauta relatie in mod constient.

Daca nu ești atractiv nu caută nimic cu tine

Da dar daca te referi la aspectul fizic, de ce unele care arata bine stau cu babalaci, burtosi, etc. Si nu ma refer la cele care sunt obligate. Am vazut o groaza de exemple, bine inteles nu sunt cazuri majoritare dar nici putine nu sunt, acum depinde si ce inseamna "atractiv".

Sa crezi chestia asta la modul cum crezi tu cel putin din ce am vazut in intrebarile si raspunsurile tale, asta este un bias (de confirmare), asa pare.

Daca arati cat de cat ok, esti curat si ai skill-uri sociale, ai si prieteni si femei, chiar si cu o situatie financiara mai joasa.

"19 Ugly Guys Who Married Supermodels"
https://www.ranker.com/list/ugly-guys-who-married-supermodels/robert-wabash

"15 Beautiful Women Who Fell In Love With Ugly Guys"
https://www.theclever.com/......ugly-guys/

Biasul de confirmare
https://ro.wikipedia.org/wiki/Bias#Biasul_de_confirmare

Urâți aia au milioane de dolari în bănci

Nu fac eroare de bios, asta e realitatea, eu am căutat în mod netru asta, experiențe propi, studii științifice

Selecția sexuală e baza reproduceri, iar femeile aleg cei mai atractivi bărbați și invers

Am citit articolele ele nu vin cu nici un studiu științific, sunt oameni de afaceri, muzicieni, deși e invalid articolul

In articol: "Trade-off theories of women's preferences for masculine men propose that men displaying more masculine physical characteristics are more likely to be healthy, physically strong, and able to compete for resources..."

Intr-un raspuns de-al meu: "Si in legatura cu aspectul, asta are cel putin o oarecare legatura si cu sanatatea. Le trebuie un partener sanatos pentru a avea urmasi sanatosi"

Alt raspuns de-al meu: "Am vazut o groaza de exemple, bine inteles nu sunt cazuri MAJORITARE dar nici PUTINE nu sunt, acum depinde si ce inseamna "atractiv".
Adica cazurile la care m-am referit sunt in minoritate dar nici putine nu sunt.

Un raspuns de-al tau: "Urâți aia au milioane de dolari în bănci"

Alt raspuns de-al tau: "Daca nu ești atractiv nu caută NIMIC cu tine"

Tot tu: "degeaba vb frumos daca nu o atragi fizic sau nu ești bogat sau popular"

"Am citit articolele ele nu vin cu nici un studiu științific, sunt oameni de afaceri, muzicieni, deși e invalid articolul"

Ce studiu stiintific? Un articol despre niste barbati neatractivi din punct de vedere fizic care au sau au avut relatii cu femei frumoase, cazuri reale. Ei au bani multi, influenta, inteligenta, etc. si probabil pentru asta stau, dar cazurile exista, tu ai spus ca daca esti neatractiv nu cauta nimic la tine.

Daca articolele acelea erau despre barbati atractivi in relatii cu femei frumoase aveau mai putine vizualizari in general, pentru ca acele cazuri sunt majoritare, lumea se asteapta la asa ceva.

Intrebarea ta nu era despre relatii dar daca exista asemenea relatii nu numai cu barbati bogati, imagineazati cate one-night stand-uri exista si nu ma refer la cele cu barbati atractivi, bine inteles in majoritatea cazurilor trebuie exista anumite conditii ca sa se intample cum ar fi anturaj, stare de ebrietate, sub influenta drogurilor, dar nu in toate cazurile.
Si depinde si ce inseamna "sarac", daca te referi la saracie extrema sansele sunt aproape de 0.

Si da, cele care sunt frumoase si stau in relatie cu barbati neatractivi in MAJORITATEA cazurilor stau pentru bani, influenta, etc.

Daca nu ești atractiv fizic atunci sa fii atractiv financiar sau popular,nu majoritatea și toate femeile care stau cu bărbați urâți ele fiind frumose stau pentru banii,in articol științific are că baza un studiu științific,acele articole sunt gen can can,poți studia și tu evoluția pshiologiei umane, teoria evoluției umane selecția sexuală, femeile aleg cei mai buni masculi atractivi fizic, eu vorbesc în mod realist, nu exista idealisme in lumea asta

Tu cu cate fete frumoase ai fost?