Asta e. Te-ai indragostit de un copil, nu de o fata de 16 ani. Si acum suporti consecintele.
Nenumarate persoane de pe acest site ti-au spus ca nu are rost. Tu singur ai vazut ca mai mult ai suferit decat ai fost fericit. Te-ai incapatanat sa ramai intr-o relatie cu o fata pe care, chipurile, o iubeai, dar care nu iti oferea atentia si dragostea de care aveai tu nevoie. Te-ai intrebat vreodata de ce o iubesti? Ce iti ofera ea de poti spune ca o iubesti? Ce calitati ii vezi tu?
Eu cred ca tu esti obsedat de ea, nu indragostit.
Trebuie sa accepti si sa te resemnezi ca sa treci peste asta.suferinta e invitabila mai ales intr-o relatie ca asta.te rog, daca ai nevoie sa vb cu mine, iti sunt alaturi.cred ca a amanat despartirea..sau poate ca s-a saturat cine stie.las-o o vreme si vb cu ea despre ce s-a intamplat.las-o in pace e clar ca nu te merita.intelege,ca oricat de rau ai suferi va fi mai bine..candva nu stiu cand sau ce sa zic.clar e ca nu se merita.incearca sa intelegi ca o pesoana care se comporta asa nu iti merita dragostea
Off sunt amintirile care dor si timpul asta. si parintii. pentru ea sunt primul baiat din viata ei este prima relatie cu mine. parintii nostri ne sustineau si ne placeau pe amandoi. nu voi mai gasi o asa relatie si asta doare, cu toate ca era indiferenta
Vei gasi nu te ingrijora.nu esti ca mine...nu ai problemele mele
Imi spui din problemele tale daca nu te-ar deranja? M-ar face oarecum sa simt ca se putea si mai rau si ca este bine si asa, daca te deranjeaza nu-i nimic te inteleg
Ti-am lasat un mesaj.hai sa vb pe mes
Nu discut ce probleme am aici
Asa cum am mai zis, TREBUIE sa te desparti de ea. Crede-ma ca si eu am trecut o data prin asa ceva si credeam ca o sa mor ( da n-am murit
-baiatul pe care il placeam nu imi dadea atentie-
dar am trecut peste asta, cu toate ca m-a ranit, si imi este teama sa mai iubesc.
Mutubal întreabă: