| Anxiousy a întrebat:

Uitati intrebarile precedente sa intelegeti mai mult din ce voi scrie : http://www.tpu.ro/......ex-cum-as/

Deci in seara asta tot facea ea pe nevinovata si spunea ca ce tot ii repet aceleasi chestii (ea greseste enorm, cititi intrebarile precedente, este prea indiferenta) si a zis ca mai bine ne despartim sa nu suferim niciunul, cand am auzit asta am ramas socat si am zis bine si am inchis, imi este frica, ca in urmatoarele zile voi suferi, ce pot face? Timpul petrecut impreuna. amintirile. doamne ce greu imi este si imi va fi din ce in ce mai greu

9 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Trebuie sa accepti si sa te resemnezi ca sa treci peste asta.suferinta e invitabila mai ales intr-o relatie ca asta.te rog, daca ai nevoie sa vb cu mine, iti sunt alaturi.cred ca a amanat despartirea..sau poate ca s-a saturat cine stie.las-o o vreme si vb cu ea despre ce s-a intamplat.las-o in pace e clar ca nu te merita.intelege,ca oricat de rau ai suferi va fi mai bine..candva nu stiu cand sau ce sa zic.clar e ca nu se merita.incearca sa intelegi ca o pesoana care se comporta asa nu iti merita dragostea

| Anxiousy explică (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Off sunt amintirile care dor si timpul asta. si parintii. pentru ea sunt primul baiat din viata ei este prima relatie cu mine. parintii nostri ne sustineau si ne placeau pe amandoi. nu voi mai gasi o asa relatie si asta doare, cu toate ca era indiferenta sad

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Vei gasi nu te ingrijora.nu esti ca mine...nu ai problemele mele

| Anxiousy explică (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Imi spui din problemele tale daca nu te-ar deranja? M-ar face oarecum sa simt ca se putea si mai rau si ca este bine si asa, daca te deranjeaza nu-i nimic te inteleg

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Anxiousy):

Ti-am lasat un mesaj.hai sa vb pe mes

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru Anxiousy):

Nu discut ce probleme am aici

| Emma112 a răspuns:

Asa cum am mai zis, TREBUIE sa te desparti de ea. Crede-ma ca si eu am trecut o data prin asa ceva si credeam ca o sa mor ( da n-am murit devil
-baiatul pe care il placeam nu imi dadea atentie-
dar am trecut peste asta, cu toate ca m-a ranit, si imi este teama sa mai iubesc.

| DeeaMarry a răspuns:

Asta e. Te-ai indragostit de un copil, nu de o fata de 16 ani. Si acum suporti consecintele.
Nenumarate persoane de pe acest site ti-au spus ca nu are rost. Tu singur ai vazut ca mai mult ai suferit decat ai fost fericit. Te-ai incapatanat sa ramai intr-o relatie cu o fata pe care, chipurile, o iubeai, dar care nu iti oferea atentia si dragostea de care aveai tu nevoie. Te-ai intrebat vreodata de ce o iubesti? Ce iti ofera ea de poti spune ca o iubesti? Ce calitati ii vezi tu?
Eu cred ca tu esti obsedat de ea, nu indragostit.

| Anxiousy explică (pentru DeeaMarry):

Sa stii ca am realizat ca nu se merita, daca a inceput sa ma minta si sa fie indiferenta si mereu incerca sa iasa ea deasupra sa dea vina pe mine, mai bine raman singur o perioada si voi gasi alta fata, dar este pacat de timpul petrecut impreuna si de amintirile care raman toata viata