| Anndddra a întrebat:

Uitati-va va rog la intrebarea anterioara postata de mine si o sa intelegeti. Problema este ca eu si varul meu nu ne vedem prea des pentru ca ea nu vrea sa vina la discoteca sa nu il ``fure`` careva....adica eu. ajutati-ma va rog

15 răspunsuri:
| NeneaGogu a răspuns:

Mai fato, se vede ca nu poti trai fara vara'tu, uitat-te la raspunsul meu de la intrebarea ta si gata

| Anndddra explică (pentru NeneaGogu):

Cum sa nu pot? nu mai simt nimic pentru el..si nu vreau sa ma despart de iubitul meu din cauza lor. Daca el imi ia apararea in fata ei ce pot face eu? ca nu am cum sa-i explic ca nu vrea sa ma vada....doar lui ii zice ce o deranjeaza si lui varamea. Iar varamea imi zice mie

| NeneaGogu a răspuns:

Eu ti-am zis ceva, incearca sa nu mai mergi in aceleasi locuir pe care le frecventeaza el si gata

Da nu ne vedem... poate odata la o luna, pentru ca ea nu vrea sa il aduca la discoteca de frica sa nu il iau eu, iar eu cu iubitul langa mine

| NeneaGogu a răspuns (pentru Anndddra):

Nici atunci la luna nu as da ochii cu el, mai bine sa-l ocoliti, scuze dar nu-mi dadeam seama ca ti la iubitul tau, si varul tau daca vede ca aia e geloasa din cale'afara de ce nu-i da papucii, devine acapartoare si nu e bine

Da nu pot, n-am fost aici la discoteca de mult pana amu la paste deoarece am fost cu prietenul in alte localuri tocmai sa evit o cearta. Dar noi (eu cu varumeu)i ne vedem in tot weekendul cum iesim pe poarta la tara dam nas in nas. Iar miercuri seara a fost la mine, sub pretextul ca vine pana la tata, dar nu s-a intamplat nimic. De cand am prieten nu sa mai intamplat

laughing mai, acum si varul tau e de vina, ce mai cauta la tine daca are prietena?tongue

Nu stiu. dar de cand e cu ea nu mi-a zis ca mar iubi sau ceva dar pe ea o injura cand zice ceva de mine. eu nu vreau sa-mi pierd iubitul din cauza ei. Iam explicat si lui tocmai sa nu fie probleme, dar ea continua. La majorat la varamea am dansat cu toti acolo, iar varumeu a venit si am vorbit, si imediat a venit dupa el si sau certat. Eu nu-s de vina pentru ce facee el si i-am zis sa termine macar de fata cu ea, dar nu stiu cee vrea si el.

S-a intampla ca prietenul tau sa te gasesca cu varul, numai voi doi?

Nuuu:o
nu mi-am inselat prietenul

eu cred ca varu e toata pricina, nu te poti certa cu el dar trebuie sa inteleaga ca ai o relatia acum si sa nu-ti mai dea tarcoale, daca el a intretinut relatii sexuale cu tine crede ca mai poate avea, explica-i ca asa ceva nu se mai poate

Vaiii....nu mam culcat cu el doar ne-am sarutat si chestii minore. Cand am zis aventuri nu m-am referit la sex

pai vezi? cam asa am inteles, trebuia sa specifici
te rog sa ma scuzi dar trebuie sa ies, mai pe seara reluam conversatia, baui o cafea si am mincat un castravete murat, iti dai seama ce avalanse vine laughing

laughinglaughinglaughing ok. vorbim mai deseara:* ``bafta``laughing

| hitman112 a răspuns:

Nu vreau sa te critic dar daca este varul tau chiar daca unu indepartat tot sunteti rude. Si ce iti mai trebuie? Tu ai iubit si el are iubita.