Nu vreau sa te critic dar daca este varul tau chiar daca unu indepartat tot sunteti rude. Si ce iti mai trebuie? Tu ai iubit si el are iubita.
Mai fato, se vede ca nu poti trai fara vara'tu, uitat-te la raspunsul meu de la intrebarea ta si gata
Eu ti-am zis ceva, incearca sa nu mai mergi in aceleasi locuir pe care le frecventeaza el si gata
Da nu pot, n-am fost aici la discoteca de mult pana amu la paste deoarece am fost cu prietenul in alte localuri tocmai sa evit o cearta. Dar noi (eu cu varumeu)i ne vedem in tot weekendul cum iesim pe poarta la tara dam nas in nas. Iar miercuri seara a fost la mine, sub pretextul ca vine pana la tata, dar nu s-a intamplat nimic. De cand am prieten nu sa mai intamplat
Nu stiu. dar de cand e cu ea nu mi-a zis ca mar iubi sau ceva dar pe ea o injura cand zice ceva de mine. eu nu vreau sa-mi pierd iubitul din cauza ei. Iam explicat si lui tocmai sa nu fie probleme, dar ea continua. La majorat la varamea am dansat cu toti acolo, iar varumeu a venit si am vorbit, si imediat a venit dupa el si sau certat. Eu nu-s de vina pentru ce facee el si i-am zis sa termine macar de fata cu ea, dar nu stiu cee vrea si el.