Daca ti-a venit ciclul trebuie sa vorbesti cu mama ta si ea iti poate explica cum se pune:
Trebuie să ii dezlipești acea foaie și să îl lipești cu partea lipicioasă pe chiloții, se schimbă din 5 în 5 ore sau atunci cand crezi ca este plin.
Aripioarele se lipesc pe partea de jos. Cred ca iti vei da seama
Poti sa-i intrebi pe ai tai, sa le spui ca ti-a venit menstruatia si sunt sigur ca te vor invata si-ti vor spune tot ce este de stiut.
Bună.
Poartă o discuție fără jenă cu mama ta, între patru ochi, nu are treabă ceilalți membrii ai familie. Este datoria ei să-ți explice ce și cum. Ai grijă de tine.
Urgent!
Pa, pa.
Faza e ca am uitat sa specific....mama nu mai e printre noi....si tata ce poate sti despre asta?
Imi pare rau pentru mama ta! Sincer nu stiu cum sa-l pui ca-s baiat dar tot imi pare rau
Pai atunci intreaba pe o prietena mai intima daca mama ta nu e printre voi.pupici
Imi pare rau pentru mama ta cu totii pierdem pe cate cineva in viata. Daca mai ai intrebari despre cum si ce sa faci ma poti intreba oricand :d Iti pot da id-ul meu de mess daca ai nevoie
Nu ai o matusa, prietena sau vecina cineva cu care sa vorbesti?
Buna scumpo:-* Uite aici iti explica cum se pune prin cei 4 pasi http://www.noifetele.ro/articol/totul-despre-absorbante/ Nu e dificil, doar ca trebuie sa il schimbi cand crezi ca este plin. Imi pare rau pentru mama ta, dar ai putea vorbi cu o persoana de gen feminin:sora(daca ai), prietene. Te pupic si in perioada asta ai mare grija de tine sa nu racesti. :-*
Anonim519 întreabă: