| stark47 a întrebat:

Ultima perioada a fost foarte grea pentru mine.intre despartirea de Cristina si munca/oboseala chiar nu a mai ramas nimic din mine.
dupa 11 zile de munca sunt in sfarsit acasa.insa ma simt ca si cand sunt absent de mine.
pur si simplu stau, putrezesc in gandurile mele.din 1000+ de "prieteni" pe facebook nu pot vorbi cu nici unul, nu am unde sa ma duc sa mai vad lumea, mai exact nu am cu cine.
cand stau si ma gandesc la ce am sacrificat sa am bani pe care ii am imi vine sa ma dau cu capul de pereti.cand am schimbat serviciile stiam ca am sa imi pun in pericol relatia cu Cristina, insa am crezut ca poate rezistam.stau acum si ma uit la un teanc de bani ca prostul si nu stiu ce se mai fac sa scap de starea asta.ma gandesc intruna intruna intruna la tot ce am pierdut.ma uit acum la toate fostele si parca la toate le merge bine numai mie nu.m-am saturat sincer.intrebarea ar fi.cum sa dai timpul inapoi?! pentru ca sincer, am pierdut prea multe, mult prea multe.am ramas gol in interior.

15 răspunsuri:
| YourHope a răspuns:

Asa e dupa o relatie in care ai investit sentimente, o sa treaca cu timpul happy Solutie : iesi in oras cu amici/prieteni, gaseste diverse activitati ziua si seara adormi cat mai repede laughing. Iti spune altul ca doar ce a iesit dintr-o astfel de relatie. Spor si ai grija de tine

| drug41 a răspuns:

Nu exista sa ai bani si sa nu ai cu cine sa te distrezi, cat despre Cristina daca nu isi da seama de sacrificiul tau facut pentru voi sa va fie bine. atunci laso ca se intoarce ea fi sigurwinking

| neutrino a răspuns:

Trist, dar adevarat, aceasta este viata unui tanar care incearca sa traiasca pe picioarele lui. Nu mai are nici timp de iubita, prietenii se distanteaza, iar tu vezi sa nu cazi in greseala sa continui sa crezi ca "amici" de pe facebook pot tine loc de prieteni. Numai tu esti cel ce trebuie sa-ti programezi putinul timp liber pe care il, astfel incat sa-ti multumesti si sufletul.

Răspuns utilizator avertizat
| stark47 explică (pentru neutrino):

N-am considerat pe nimeni de facebook ca si prieten.nu sun maniac cu facebook-ul, insa petru ca acum am ceva timp liber instru pe el...si stau...si stau si stau fara sa vad/fac/vorbesc ceva interesant cu cineva

| stark47 explică (pentru drug41):

Serios ca exista.am luat lichidarea 2400 lei + ce am mai facut eu in 11=900 total 3300 lei care as fi preferat sa ma duc la munte, sa bag gaz si sa plec de nebun cu ea...asta stabiliseram, sa mergem sa vedem transfagarasanul...acum.nimic.
vara asta a trecut pe langa mine fara sa imi lase nici o amintire mai placuta.toate cele frumoase sau ruinat cu toata situatia

| stark47 explică (pentru YourHope):

Asta nu e doar depresia dupa o despartire.ciudat cum ar parea,la cat de mult am avut de inghitit in ultimi doi ani,am invatat sa inchid depresia aia adanc si sa o simt doar eu fara sa imi afecteze rutina zilnica.
ideea aici e ca pe langa asta, m am trezit la sfarsitul veri, realizand ca de fapt nu am facut nimic, nu m-am distrat nu am facut nimic special, au fost 3 luni de oboseala cronica in care la 22 de ani am ajuns sa iau pastile sa ma pot tine pe picioare, ca la inceputul toamnei, ziua pe care am asteptat-o de la 1 aprilie, sa realizez ca de fapt sunt singur, sunt rupt, numai am prietena, toti amici(ci si asa multi al dracu aveam) sunt prin alte parti...cand pun pe cantar tot ce am pierdut, tot ce simt acum, cu ceea ce am...mmmm mi-am cam luat teapa, stii cum zic!

| stark47 explică (pentru TuDorEL96):

Am devenit prea puternic atunci. happy crede-ma sunt trecut prin viata, asta nu e singurul impas de care dau, insa m-am saturat sa tot caut fericire in cele mai obscure locuri.

| SameMistake a răspuns:

Crezi ca pe Cristina nu ar misca-o niciun pic sa ii spui exact ce ai scris in intrebarea asta?

Răspuns utilizator avertizat
| stark47 explică (pentru SameMistake):

Nu cred....deja i am spus in nenumarate randuri...be my guest

| vocea a răspuns:

Tu ai facut un sacrificiu ea trebuia sa inteleaga daca te iubea cu adevarat, macar acum stii ce ai castigat si ai pierdut

| Hakuouki a răspuns:

Interesanta situatie don, dar chiar daca dai timpul inapoi ce te face sa crezi ca nu va gresii din nou unul din voi? In general oamenii se axeaza pe cariera dupa suferinta in dragoste. Acum don, eu nu stiu care erau exact problemele intre voi, dar daca fata stie ca o iubesti, stie ca ai muncit pentru amandoi si tot te-a lasat, pare intr-un fel ca nu te apreciaza la adevarata ei valoare. Eu te sfatuiesc sa iti duci planurile cu muntele la indeplinire, mergi sa te simti bine, chiar daca singur, poate vei cunoaste acolo pe cineva. Cristina va fi ea sau va fi alta, o partenera tot vei gasi, dar ideea e sa nu te pierzi pe tine, nu uita ce e important pentru tine si nu te lasa devorat de durere.

greece12
| greece12 a răspuns:

Bani albi pentru zile negre.
Pastreaza-i, nu se stie ce noua Cristina vei cunoaste la un moment dat si-ti vor prinde bine.
Capul sus si lasa trecutul la locul lui, adica in trecut.
Viitorul il ai in fata, fa fiecare zi sa merite!

https://www.youtube.com/watch?v=TEtzkaruW0U

| TheVintageReckless a răspuns:

Trebuie sa fii extrem de imbecil sa nu te poti bucura de bani ca nu ai cu cine.
du-te bah si calatoreste, du-te bah si traieste, cunoaste lume, tine-te de pasiuni, fraieri sunteti.
stai asa ca o muiere goala pe interior, si bocesti, trece viata pe langa tine, si tu nu stii sa te bucuri de ea, mai ales ca iti si permiti.
tu muncesti pentru tine sau pentru altii, sa ai cu cine sa cheltui?
vai de...