Mai intai de toate ar trebui sa iti dai seama de sentimentele pe care le ai fata de el, daca iti place compania lui, daca va intelegeti bine. daca tu crezi ca iti place de el sunt sigura ca ar merita, si oricum daca nu merge relatia, sa stii ca nu e un angajament pe viata, totul e sa iti dai seama de sentimentele tale fata de el pentru ca din ce ai scris am inteles ca el te place. iar tu oscilezi, ba il iubesti, ba il urasti...ar fi bine sa te hotarasti.
Sincer.si eu am avut de 1000 de ori problema asta`...Nu stiu.depinde daca ai "rusinea" aia de care n-ar trebui so ai cand stai cu el.sa il iubesti.sigur se merita :*
Pai incercarea moarte n'are, mai asteapta putin si o sa vezi ce simti pentru el, daca merita sau nu relatia:*
Eu cred ca merita sa incerci sa vezi ce iese. Daca nu vroia ceva serios cu tine renunta usor...cred ca merita sa incerci si daca nu iese nimic macar stii ca ai incercat si iti raman amintirile...
Anonim, bine ai venit in clubul agrmatilor romani. costi iti acorda steaua de aur
Nu pare a fi genul de relatie din care sa iesi cu o/niste amintire/amintiri neplacuta/neplacute. Merita sa incerci!