| zuzi12 a întrebat:

Un baiat mai mare cu 2 ani ma tot TACHINEAZĂ "sexual" defapt face tot felu' de glume; cand e in preasma mea face tot felul de semne perverse uneori glume porcoase. Uneori chiar ma mai atinge, odata a zis ca vrea sa imi spuna ceva la ureche si ma sarutat pe gat! Lucrurile astea ma si enerveaza dar tot odata ma excita. Nu stiu ce sa fac cum sa reactionez! Help me!

10 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Reacționezi cum simți. Lasă mândria la o parte.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Tu chiar vrei sa se opreasca?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Hahaha tipic feminin "lasa-ma-mi-place" jajajaja nebuno ti-ar ce ti-ar place sa ti-o traga la pasarica, te ezxcita maxim baiatul asa-i? imi place de el, este istet joaca fetele pe degete

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

O sa planga o luna daca baiatul inceteaza sa o mai atinga

| RAY a răspuns:

E jocul lui, inseamna ca isi place de el si el, faceti sex si gata

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca "nu te deranjeaza" mult prea tare modul lui de a se manifesta prin preajma ta sau modul lui de a te aborda. Totul depinde doar de tine si de "dorintele tale sexuale" insa nu cele de natura hormonala. Intr-un astfel de caz trebuie sa pui in deplin acord tandemul creier-inima.

| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Asta ziceam si eu. Termina dar de fapt e "continua ca e al naibii de bine"

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru TheLoveDoctorr):

Excelent spus

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-l ierta! Pedepseste-l! Chinuie-l o data sa mearga cracanat doua zile.

| zuzi12 explică:

Nu vreau sa inceteze. Imi place sa ramanem in stadiul in care ne aflam. Vreau doar să il provoc sa il pedepsesc nu vreau sa il"chinui". Vreau doar sa ii arat ca si eu pot sa joc murdar.