| Lecsa_Lexi_1994 a întrebat:

Un baiat sanatos, din punct de vedere fizic, poate iubi cu adevarat o fata cu probleme?

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Of, ce intrebare grea. As spune ca teoretic "da" - doar teoretic daca dragostea inseamna ceea ce consider eu - printre altele si mult sacrificiu. Baiatul acela trebuie sa aiba o mostenire sufleteasca si spirituala cu totul exceptionala ca sa nu raneasca persoana de langa el. Intrebarea ta m-a pus pe ganduri si m-a facut putin sa lacrimez pentru ca de foarte multe ori spiritul e nimic in fata trupului - primul care se degradeaza.
Cum spuneam doar teoretic cu conditiile pe care ti le-am spus.
E un subiect delicat oricum! te pupam si multa sanatate!

8 răspunsuri:
| Puţifer a răspuns:

Iubirea nu ține cont de cum arăți sau ce probleme ai.
Condiția e să fie iubire, nu orice altceva.

| AngelAndreea a răspuns:

Da. Poate iubi de ce nu.

| Lecsa_Lexi_1994 explică (pentru AngelAndreea):

De obicei fetele care au probleme sunt mai marginalizate iar din ce am vazut in ziua de azi baietii prefera fetele in centrul atentiei care nu au cunoscut suferinta cu adevarat.

| Lecsa_Lexi_1994 explică (pentru ywar):

Multumesc mult de raspuns happy si sper ca multi gandesc ca tine

| Azµre a răspuns:

Sigur că da, de ce nu! Nu trebuie să fie un impediment acest lucru.

| Lecsa_Lexi_1994 explică (pentru Azµre):

Multi zic ca da...dar cati spun adevarul?

| Azµre a răspuns (pentru Lecsa_Lexi_1994):

Depinde de fiecare om în parte... uite eu am iubit, mi-a plăcut o fată care din întâmplare avea o cicatrice pe față, mai bine zis jumătate de față era arsă. Cu toate că eu am incercat să fiu cu ea, ea nu a acceptat. Sunt cazuri și cazuri, de aceea am și răspuns că mă număr printre cei care chiar nu au ținut și nu țin cont astfel de aspecte, situații.

Răspuns utilizator avertizat