| AndreeaDeeeea a întrebat:

Un baiat se simte incoltit cand vorbesti cu el toata ziua prin mesaje? Adica din cauza asta te poate ignora pentru ca s-a saturat de tine?

Răspuns Câştigător
| loveisbad a răspuns:

Eu zic sa nu ii mai trimiti mesaje.Cam la fel sunt si eu mereu ii trimit mesaje iubitului meu dar nu mai fac asta de ceva vreme.Nu trebuie sa stam noi dupa baieti.Ci ei dupa noi.

8 răspunsuri:
| monia a răspuns:

Da se poate. Baiatul se pot supara pe tine ca nu il lasi in pace. Daca vrei sa vorbesti cu el suna-l si spune-i sa va intalniti undeva. Daca nu accepta inseapna ca are nevoie de o pauza, asa ca lasa-l sa gandeasca.

| Criiistinutsa a răspuns:

Da. Poate ca esti prea insistenta. Lasa-l o zi fara sa-i trimiti mesaje si daca ii lipsesti iti va trimite el!

| RazvanAttilaRus a răspuns:

Daca il innebunesti o sa-si inchida telefonul intr-o buna zi :-))

| Xtadelo a răspuns:

Ia lasa-l. Nu ii mai trimite nimic. Pana la urma o sa ii lipseasca mesajele de la tinewinking

| Zuzu6235 a răspuns:

Da, chestia asta cu mesajele mi se pare sufocanta. am avut pe cineva mai demult si imi trimitea mesaje zilnic cu "buna! cf?". de vreo 5-6-7 ori pe zi. chiar si cand eram la servici si ziceam ca vb cand ajung acasa, am treaba. peste 10 min alt mesaj.nici prea insistenta nu-i bine sa fii.prefer vorbitul la tel, sa-i aud vocea mai mult decat un mesaj. si prefer face 2 face mai mult decat la tel. nu mai am 16 ani sa ma joc cu bip-uri si mesaje.

| mona a răspuns:

Da pentru ca se simte sufocat, acorda-i mai multa libertate

| drgutza a răspuns:

Da

| draky90 a răspuns (pentru loveisbad):

Da? Aolo,da...tu ai stea in frunte,sa stea mereu prietenul tau dupa tine? Imi este mila de el, intr-o relatie amndoua persoane trebuie sa-si acorde atentie, dar nici tu ca fata sa-l indopi non-stop cu mesaje, mai lasa-l sa respire si pe el, deoarece la un mom. o sa se satute.

Întrebări similare