SoftCristi
| SoftCristi a întrebat:

Un barbat clonat ar putea avea orgasm multiplu?

14 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Numai daca le-ar avea si originalul, nu crezi?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Avand in vedere ca noul organism este "o copie" strictamente fizica, cel duplicat ar trebui sa invete absolut totul de la zero, fiind "tabula rasa" si atunci, teoretic, ar putea! Memoria si abilitatile celui clonat nu se pot reproduce, ca doar nu e CD! Exista tot felul de limite in viata asta!

| TitiDrLove a răspuns:

Ai chef de glume?

| ascovit a răspuns:

Mai parerea mea este ca daca ar putea fi clonat un barbat, clona ar avea un orgasm iar barbatul alt orgasm. Nu are cum. E ca si cum ai avea un frate geaman. Cand unul are orgasm si ala doarme spre exemplu, nu poate sa aiba si cel care doarme doar pentru. ca are celalalt.

| blaxy a răspuns:

big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin:big grin cum ma klonat? tu de pe ce planeta esti > straight face big grin a aparut ceva nou si nimeni nu stie.:d

| candygirl a răspuns:

Deci... clonele nu se fac asa cum arata la tv in filme laughing. nu s-a incercat pana acum la oameni, dar s-au clonat animale. nu mai stiu exact cum... se ia dintr-o celula ou adn-ul si se pune altul, de la alt animal, iar celula cu adn-ul schimbat se introduce in uterul unei femelebatting eyelashes. si aceasta o sa nasca un animal (daca e animal laughing ) care arata la fel si are acelasi adn cu cel de la care s-a luat adn. (sper ca ati inteles). deci animalul clonat nu are nicio legatura cu originalul in afara de aspectul fizic si de adn-ul identichee hee. banuiesc ca asta e valabil si la oameni laughing.

| SEAL a răspuns:

Ce prost esti!

| EnjoiProSkater a răspuns:

Lought of las-o balta man ce draq barbat clonat uitate la star wars laughing.

| daminushh a răspuns:

Daca ajunge sa aiba 1 orgasm.are sanse si la multiplu. Daca s-ar face o clona umana, orice e posibil! >big grin

| K3TtX a răspuns:

rolling on the floorcred ca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi nu prea cred in faza asta cu clonele, n-am vazut decat in filme laughinginsa hai ca intru in jocul tau si zic de ce nu ar fi posibil chiar de ar fi o clona?
O copie fidela a celui original iar daca nu reuseste, ar putea invata cum sa aibalaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De pe ce planeta esti?rolling on the floor...se poate sa aibarolling on the floor.da esti clonat cumva?rolling on the floor

| 2AN7 a răspuns:

Haolo, lumea, numai stiti de glume? Astia care cica exista clone si eu nu stiu :o? Frate, eu te-am inteles laughing! Da, daca te crezi in Ben Ten sigur va fi, depinde ce vrea originalu'!

| byby_7548 a răspuns:

Cum dracu sa fie clonat?straight face
exista clone si eu nu eram in tema cu asta?:O:O