Bineinteles ca poate sa il dea in judecata si pana la 18 ani trebuie sa platesca pensie alimentara copilului
Pai dupa cîte am înțeles eu tipa e mai mare decît prietenul tău, atunci daca ea il da in judecata el poate să zică că ea l-a violat xD
Ehe baiete, prietenul tau si alti asemenea au saracii probleme mari...o sa propuna avortul, dar el a fost avortat cand era in pantece? Daca i-a placut bauturica si sexul, acum sa se apuce de responsabilitati si iti garantez eu ii va pieri cheful de bautura si sex. Sa-si bage mintile in cap si sa nu devina ucigas daca nu a stiut sa stea cumintel in banca sa cand trebuia. Sa stea calm, sa gandeasca de 100 ori, iar daca tipa vrea sa tina sau nu copilul sa o lase sa faca ce vrea, dar in niciun caz sa nu propuna avortul (mai tarziu va regreta cumplit daca va face asta). Cat despre copil: ar fi o invatatura de minte pentru viitor sa-si invete copii sa fie cuminti si sa nu se imbete sau sa se duca sa faca sex cu prima sosita in cale. Succes
Eu cred ca tu esti in cauza, nu e nici un prieten de-al tau, dar ma rog iti place sa *** dar vrei fara responsabilitati? nu se poate asa ceva, esti obligat sa ii platesti, evident daca si fata e desteapta si stie unde sa apeleze in caz ca nu vrei
Sa il faca si sa il dea spre adoptie, daca nu vrea sa il creasca fara tata! Sa caute prin mica publicitate cuplu, care o poate ajuta material, pentru analize, medicamnet si alimentaie corecta, si apoi sa il dea acestora, Legal! E cel mai bine, daca nu simte si nu e pregatita sa fie mama! Decat avort si sa nu mai poata face ea copii mai tarziu!
Sa zicem ca avortul nu intra in discutie. Dupa nasterea copilului, as propune baiatului sa faca testul ADN.Ca cine stie ...Costa destul de mult, dar nu vor fi cheltueli ulteriore.Dar daca copilul se doveste a fi a lui ar bine sa-si asume responsabilitatea.E de ajuns ca acel copil va creste fara tata.
Daca face copilul? da poate sa-l dea in judecata!
data viitoare cand mai face sex se sa gandeasca la consecinte. mai rau ii trebuie!
E un mit ca daca faci avort nu mai poti face copii. ce e drept sunt mai multe riscuri, dar se mai pot face copii.
iar in situatia asta nu cred ca tipa ar face copilul ca sa-l dea spre adoptie, ci l-ar face pentru ca il vrea.
Bineinteles ca poate si chiar ar si trebui sa faca asta. Desi daca e orgolioasa si putin prea demna o sa-si vada de viata ei si o sa se roage ca micutul sa nu mosteneasca prea multe caracteristici din partea tatalui...
Ba nu e niciun fel de mit! Sansele sa nu mai poti avea copii dupa un avort sunt foarte mari, mai ales daca s-a intamplat la prima sarcina.
Sa inteleg ca toate alea care le stiu eu ca au facut intrerupere de sarcina si dupa au avut primiul lor copil, sau au mai facut si alte intreruperi de sarcina, m-au mintit. aha. ce bine de tine sa-mi spui asta.
e un MIT!
Imi pare rau ca nu ai proprietatea cuvintelor, eu(si nu doar eu!) am spus ca sansele sunt foarte mari, nu ca este o regula si ca nu exista exceptii. Fi putin mai concentrata!
Daca tu vezi avortul ca forma de contraceptie mizand pe ideea ca nu exista consecinte negative e treaba ta, dar nu mai informa gresit, mai ales pe un site pentru adolescenti!
Si pentru o persoana care spune ca a facut medicina esti cam praf!
Nu e mit deloxc! Si, daca ai fi avut ceva mai mult discernamant, decat altceva, NU ai fi scris asa ceva niciodata aici, riscand sa DEZINFORMEZI si sai pe constiinta vreo tanara naiva! Sa te pazeasca Bunul Dumnezeu, ca ai mari lacune!
Daca nu ai observat am mentionat ca exista mai multe riscuri. da dupa un avort urmatoarea sarcina are un risc crescut de a nu ajunge la maturitate, dar nu e o regula.lucru care se poate intampla si in cazul in care femeia nu a mai facut avortul.
o sarcina este mult mai mult influentata de varsta mamei decat de un istoric de genu.
nu, avortul nu este o metoda contracptiva. cu cat ai mai multe avortu cu atat exista posibilitatea pierderii sarcinilor ulterioare si mai pune la socoteala si varsta.
de asemenea cele care nu mai pot face copii sunt cele care au avut complicatii in timpul si dupa procedura, cand s-a produs o infectie sau s-au blocat trompele uterine.
M-ati surprins toti cu raspunsurile, o ultima intrebare mai am, inchisoarea iese din discutie nu? multumesc frumos
Zii tu ca nu mai poate face copii aleia care are la activ 23 de sarcini din care 20 sunt avorturi.(probabil ultimele nu ar mai fi ajuns la termen, avand in vedere si varsta mamei.ea s-ar fi supus unor riscuri mari sa fi vrut sa mai pastreze vreo sarcina).
si poate asta e un caz mai extrem, dar in nici un caz nu e singular. cat despre alte femei care au facut cate o intrerupere de sarcina si apoi au facut un copil sunt fffff multe.
la fel cum sunt si cazurile celor care ori n-au putut avea copii niciodata, ori celor care dupa prima sarcina nu au mai reusit sa ramana deloc insarcinate.
pe scurt "Bunul Dumnezeu" al tau dicteaza ce si cum. dar pana una alta, daca a ramas si nu e momentul si nici timpul sa faca un copil de ce sa-si nenorociasca viata? poate mai tarziu daca nu are sa mai poata avea copii pe cale naturala sa incerce alte variante sau sa adopte. e un risc pe care sunt sigura ca o fata care vrea sa faca asta il stie si daca e necesar sa faca aia, e necesar si nu cred ca face din placere, sau cum zicea cineva mai sus pentru ca ar fi o metoda contraceptiva (deja s-a instalat sarcina, deci ce contraceptie?).
Cum ziceam ...esti praf! te contrazici singura! nici macar nu poti sa fi contanta in opinii...
De fapt cei 2 neuroni ai tai au obosit f tare de nu pot intelege un lucru asa simplu.
Nu. iar dupa ce te da in judecata, dupa testul adn daca confirma ca tatal esti tu, 99.99%, atunci vei fi obligat sa plateasti pensie alimentara.(sau ma rog "prietenul" tau).
ai mei?
Spui ca e un mit ca femeile care fac avort au sanse mai mari sa nu mai aiba copii si apoi spui ca : " cu cat ai mai multe avortu cu atat exista posibilitatea pierderii sarcinilor ulterioare si mai pune la socoteala si varsta" sau "de asemenea cele care nu mai pot face copii sunt cele care au avut complicatii in timpul si dupa procedura, cand s-a produs o infectie sau s-au blocat trompele uterine".
Deci, totusi...te hotarasti? E mit sau realitate? E mai greu sa ai copii dupa avort sau nu?
E un mit ca avortul produce infertilitate. daca totul decurge ok si are un medic bun nu are de ce sa nu mai poata face copii! e adevarat ca riscurile cresc dar nu inseamna din start infertilitate. tu asta ai zis - ca produce infertilitate si eu la asta am zis ca e un mit!
tu trebuie sa constientizezi ca organismul nu functioneaza la toti la fel si femeia mai poate face si n copii dupa un avort. sunt destule sarcini care au risc f mare de a nu ajunge la termen si fara sa fi avut avorturi, asta ce inseamna? sunt femei care nu pot ramane gravide desi nu au facut avorturi sau alte lucruri care sa le reduca fertilitatea. asta ce inseamna? corpul uman nu e la fel la toti.
iar o sarcina daca e cu risc (nu la toate apare riscul pierderii dupa o intrerupere) daca e supravegheata si pacienta face tratament de sustinere a sarcinii atunci poate duce sarcina la termen. sunt riscuri si riscui care difera de la organism la organism si de la istoric la istoric, dar avorul daca e facut in mod corect nu-i afecteaza fertilitatea! trebuie doar sa fie grijulie cand apare sarcina ulterioara sa mearga la cateva consultatii ca sa fie sigur ca toate decurg cum trebuie(asa cum trebuie sa faca toata lumea, pentru ca la oricine pot aparea complicatii chiar si acuma la ea pot aparea complicatii).