Cred ca ai tendinta sa exagerezi tu. E profesor, mi se pare normal comportamentul lui. Tu il placi? Poate asa se explica de ce ii interpretezi gresit gesturile.
E posibil sa vrea o apropiere de tine.
Oricum, pana acum nu a exagerat foarte mult, dar daca tie iti e antipatic semnalizeaza asta cat mai des prin ignoranta, eventual transfer la alt prof.
Bafta!
Din nou: esti superba!
E eveident ca te favorizeaza. Situatia e cam neplacuta, mai ales daca va ajunge sa iti faca avansuri. Daca il vei refuza, probabil se va razbuna. Daca nu il vei refuza se poate termina si mai rau, poate chiar cu un scandal daca vor afla parintii tai sau alti profesori.
Incearca sa nu ii dai atentie si poarta-te cu mare grija in preajma lui.
Stai in banca ta si nu iti mai imagina lucruri. O sa o incurci rau daca nu iti vezi de treaba.
E clar, clar, clar.E d'ala care cauta stii tu ce, e alegerea ta daca vrei sa ai o relatie cu el sau nu.
Poate e vreun pedofil saaaau, poate ii place de tine, ca eleva(vede ca te chinui sa inveti si ii parea rau ca nu stiai subiectul)... Neeaaah, cred ca e pedofil
Nu are cum să fie pedofil, fata e la facultate.
Eee.
Profesorii mai au si "facvoriti". Exista multi profesori pedofili, perversi, nu ai ce sa le faci, ca daca ii spui asta nu te mai scoate din note sub 5, crede-ma. Tu sa-ti vezi in continuare de scoala, si poate ai noroc si intotdeauna vei lua 10 la materia asta Si tu sa nu ii faci cumva ochi dulci ( glm )