anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un profesor la fiecare curs si seminar ma intreaba cate ceva, foarte rar mai intreaba si alte persoane.Cand am prezentat un proiect la fiecare slide zicea : " Interesant","Frumos";"da da,imi place" Au fost proiecte poate mult mai frumoase decat al meu, dar nu le-a zis nimic.
Ieri am avut examen.A venit la mine si m-a intrebat daca am terminat.Eu i-am zis ca mai am un subiect,ca nu-mi amintesc lectia respectiva.A plecat si dupa cateva minute a venit iar la banca mea si a inceput sa-mi zica lectia. Probabil se astepta sa iau pixul si sa scriu, dar mi-a fost rusine.Am lasat subiectul respectiv nerezolvat si am plecat.
Azi s-au afisat notele.Trebuia sa iau maxim 8...surpriza..am luat 10 happy
Este un profesor tanar.Ii plac cluburile si jocurile de noroc...
Credeti ca ma place sau exagerez eu? Intreb pentru ca la anul o sa mai fac cu el si nu stiu cum sa ma comport.Pana acum nici nu-l priveam, pentru ca nu voiam sa ma inteleaga el gresit.

10 răspunsuri:
| Florrentina14 a răspuns:

Poate e vreun pedofil saaaau, poate ii place de tine, ca eleva(vede ca te chinui sa inveti si ii parea rau ca nu stiai subiectul)...oh go on Neeaaah, cred ca e pedofil laughing

| Tmcn a răspuns:

Cred ca ai tendinta sa exagerezi tu. E profesor, mi se pare normal comportamentul lui. Tu il placi? Poate asa se explica de ce ii interpretezi gresit gesturile.

| andru10best a răspuns:

Stai in banca ta si nu iti mai imagina lucruri. O sa o incurci rau daca nu iti vezi de treaba.

| Links a răspuns:

Profesorii mai au si "facvoriti". Exista multi profesori pedofili, perversi, nu ai ce sa le faci, ca daca ii spui asta nu te mai scoate din note sub 5, crede-ma. Tu sa-ti vezi in continuare de scoala, si poate ai noroc si intotdeauna vei lua 10 la materia asta happy Si tu sa nu ii faci cumva ochi dulci laughing ( glm )

| LovellyAngel a răspuns (pentru Florrentina14):

Nu are cum să fie pedofil, fata e la facultate.

| chazz a răspuns:

E clar, clar, clar.E d'ala care cauta stii tu ce, e alegerea ta daca vrei sa ai o relatie cu el sau nu.

| Florrentina14 a răspuns (pentru LovellyAngel):

laughing Eee.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E eveident ca te favorizeaza. Situatia e cam neplacuta, mai ales daca va ajunge sa iti faca avansuri. Daca il vei refuza, probabil se va razbuna. Daca nu il vei refuza se poate termina si mai rau, poate chiar cu un scandal daca vor afla parintii tai sau alti profesori.

Incearca sa nu ii dai atentie si poarta-te cu mare grija in preajma lui.

| LiVeeee a răspuns:

Evident ca te placewinking

| grab a răspuns:

E posibil sa vrea o apropiere de tine.
Oricum, pana acum nu a exagerat foarte mult, dar daca tie iti e antipatic semnalizeaza asta cat mai des prin ignoranta, eventual transfer la alt prof.

Bafta!
Din nou: esti superba! happy