| Cita a întrebat:

Un sarut rapid, pe obraz,pentru un baiat care m-a ajutat cu o problema, el poate sa-l primeasca ca,o recompensa sau se gandeste imediat ca-l plac? Desi are o prietena, nu intentionez sa-i despart.Doar ca,vreau sa ma revansez. Si sa-l,, fierb,, putinhee hee

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Saruta-l rapid pe obraz ca no fi foc si spune-i ca e un fel de ai multumi

6 răspunsuri:
| AlinChiriac a răspuns:

Este un gand usor rautacios.hee hee

Dar la ceea ce ai scris tu mai sus, pot fi o multitudine de raspunsuri. Pentru inceput m-as gandi la viata pe care o duce tipul respectiv:

- Daca e genul de baiat retras, care sta mai mult cu baietii si nu prea are habar cum e sa stai langa o fata. Acesta va crede in mod instinctiv ca il placi.

- Daca este un baiat inconjurat de fete, mereu in atentia acestora. Gestul tau va fi unul obisnuit pentru el si da, o va lua ca pe o recompensa.

Nu stiu ce altceva as mai putea sa iti scriu, gandindu-ma ga deja am acoperit intrebarea pusa de tine. happy

| 50284 a răspuns:

Nu-l pupa! Normal ca o sa creada ca-l placi! Sau daca tot nu renunti la pupat, pupa-l undeva sa nu vada niciunul dintre colegii tai. Daca el este apropiat de prietena lui o sa-i spuna ca l-ai pupat, si o sa fie nasol. Poti sa-i spui doar multumesc din suflet. Sper ca te-am ajutat.

| Cita explică (pentru AlinChiriac):

Ah,acum chiar sunt putin confuza.
Nu este genul retras, adevarat, sta cu baieti mai mult, ca orice baiat, dar nici fetele nu-i lipsesc.Adica,nu-l vad inconjurat de fete, dar isi petrece timpul si cu unele, nu-i plac toate fetele.Eu si iubita lui, in afara de colegele sale de clasa, suntem singurele pe care ne suporta.(eu sunt mai mare ca, el cu un an, si iubita lui e colega cu mine).

| Cita explică (pentru 50284):

Nu cred ca-i va spune.Eu cu el ma cunosc de 4 ani, am fost prieteni buni, pana cand i-am zis ca-l plac. Porma, in vara asta ne-am rezolvat lucrurile, si intre timp am mai fost si eu cu cineva.Deci e exclus sa creada ca-l mai plac(dupa parerea mea) iar cu el si iubita lui se cunosc doar de vreo 2 sapt. si sunt impreuna de aproape o sapt.

| 50284 a răspuns (pentru Cita):

Pna la urma ce ai facut? big grin

| Cita explică (pentru 50284):

L-am dat dracu big grin