| DiannaDi a întrebat:

Un sfat cum pot sa imi gasesc un iubit? In afara de retelele de socializare, pentru ca deja le-am epuizat fara rezultat. De iesit, ies, dar cine sa abordeze o fata necunoscuta. Orice sfat e bine-venit. Va multumesc frumos, sa fiti iubiti. Cred ca e una dintre cele mai mari împliniri ale vietii.

14 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Un iubit iti poti gasi in colectivul in care angrenata la scoala/munca sau prin abordari pe strada.
Daca iti place de un baiat du-te la el si spune-i ca iti este simpatic si ca ti-ar placea sa iesi cu el.Baietii de obicei nu prea refuza fetele pentru ca multi din ei nu au sanse la agate fetele pe care si le doresc si se multumesc cu orice fata care le ies in cale.

| Celdrept a răspuns:

Daca arăți bine nu ai cum sa nu îți faci iubit numai daca ai probleme psihice. Abordează la magazin in orice loc

| dullcat a răspuns:

Incearca intr-o cafenea, in parc, la diferite evenimente? Sau inscrie-te la voluntariat, sunt sanse mai mari sa realizezi o conexiune cand din start aveti ceva comun pentru o cauza nobila.Succes.

| DiannaDi explică (pentru dullcat):

Si la cafenea, ce sa fac? Mi s-ar parea ciudat sa abordez pe cineva. Schimb de priviri mai fac la cafenele, dar nu vin baietii la mine

Răspuns utilizator avertizat
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce am sentimentul ca tu hărțuiești bărbații?

| dullcat a răspuns (pentru DiannaDi):

Pai de ce ti se pare ciudat? Aici e greseala ta.Nu scrie nicaieri ca numai barbatii trebuie sa initieze aceste interactiuni.Eu l-am abordat, suntem si acum impreuna. Your choice.

| StratulatVictoeEugen a răspuns:

Aici gasesti un iubit. Poftim, il ai in fata. ig?

| StratulatVictoeEugen a răspuns:

M-am oferit si ma refuzi. Cu atitudinea asta...

| DiannaDi explică (pentru StratulatVictoeEugen):

Nu vreau relatie la distanta, multumesc oricum

| StratulatVictoeEugen a răspuns (pentru DiannaDi):

Cum sa fie la distanta? Luam legatura si vin eu.

| CleanHeart a răspuns:

Este enervant lucru asta pentru ca orice femeie vrea sa fie cucerita de barbati sau macar sa mai discute si pe langa timpul personal e nevoie si de o energie masculina si ca idee daca ai prieteni iesi cu ei ca asa e mai usor sa cunosti pe cineva si multe cupluri asa se fac ca pe net vorbesti dar fara o conexiune reala te plictisesti si alta idee pune-te in valoare si ca minte(sa fii deschisa) ca doar asa devii carismatica si nu stiu inveseleste-te cu o haina frumoasa, un accesoriu, un parfum bun un machiaj natural ca ala exagerat nu se mai poarta, implinirea e din interior si crede-ma ca iubirea aia ce o vrei din tot sufletul vine cand te astepti mai putin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si daca te ar aborda un necunoscut ai accepta? Ca voi sunteti cu nasul pe sus vreti numai barbati frumosi si cu bani case si masini, te ai uita tu la oricare ar incerca sa te abordeze pe strada? Fi sincera si recunoaste ca i ai da flit ca nu ar fi de nasul tau, asa ca stai singură ca făt frumos nu va apărea, din cîte relatii ai avut te au lasat toti, de ce oare? Puteai sta cu unul din ei.Dar mofturile si pretentiile voastre nu le poate satisface nimeni.

| andrey69 a răspuns:

Buna,poate sa ne spui si noua cateva detalii despre tine, judet, varsta si probabil vei avea succes daca distanta este o problema.