| qsdfvybubi a întrebat:

Un sfat..Deci de cateva lunii un baiat imi tot zice "ceau, ce facii?"iubire"voi sunteti impreuna?(cand stateam cu un coleg si povesteam)..si blabla.Mie nu imi placea de el si credeam ca nu o sa imi place niciodata de el, dar nu a fost asasad.el e genu de baiat "popular"..care se da la fete si dupa aia le lasalaughing..si faza este ca nu se da numai la minelaughing..la mai multe fete, astazii a sunt'o pe o colega sa o intrebe daca vrea sa fie cu ellaughing..si am observat ca imi cam pasalaughing...eu eram cam indifereta cu el si nu il bagam in seama, nu ma uitam la el, vorbeam cu altii baieti sa il fac gelos..si etc. poate de asta a sunatoo..nu stiu ce sa cred? Dati-mi un sfat plz:X.Ce e de facut? Fundita.

Răspuns Câştigător
| resemnat a răspuns:

Daca si tie iti vorbeste asa cum vorbeste cu respectivele fete pe care le suna (cu ce faci iubire bla bla bla)... mai bine faci ceea ai ce facut si pana acum: ramai indiferenta la ceea ce face el!

sper ca te-am ajutat!

5 răspunsuri:
| qsdfvybubi explică (pentru resemnat):

Exact.laughing...Vorbeste la fellaughing.Dar se comporta diferitlaughing..si cred ca e mult mai bine sa fac ce ai zislaughing

| Finlandianebuna a răspuns:

Crede-ma, iti zic din proprie experienta nu il baga in seama, desi iti e greu, Vrea Doar sa isi bata joc de tine. Ptc faci pe indiferenta, este o provocare pentru el sa vada daca ii cazi la picioare.ai sa vezi ca daca vei accepta sa Fi cu el Mai devreme sau Mai tarziu vei regreta acest lucru. Iti zic astA pentru ca si eu am patit la fel si imi pare rau acum

| qsdfvybubi explică (pentru Finlandianebuna):

Ai dreptate...ms mult:X:X::X

| Finlandianebuna a răspuns:

Mai bine baga-mea u in lista ta k eu am o mica problema. Doll.dollce esta idi-ul meu

| Finlandianebuna a răspuns (pentru qsdfvybubi):

Cu placere, super ca te-a ajutat sa realizezkiss