Cum sa te vada in pat cu alt barbat? Ala e prost? Acum sa nu te superi pe mine da daca iubesti o persoana cum dracu sa vrei sa o vezi in pat cu altul/alta?! Deci nu prea inteleg ce fantezii are sotul tau da trebuie sa mearga la psiholog.
Spune-ne mai amanuntit!
Singurul lucru la care merg cu gandul este ca ii plac si barbatii, altfel nu pricep in ruptul capului cum de vrea sa vada asa ceva, cred ca acolo vrea sa ajunga, initial sa zica ca vrea sa te vada pe tine cu altul ca intr-un final sa ajunga sa i-o traga lui anal
Ar trebui sa fie foarte posesiv cu trupul tau si cu imaginea ta nud! Nu cred ca ar trebui sa-i implinesti placerile pentru a salva casnicia, ai nevoie de un barbat care sa te vrea doar pentru el!
Eu sunt destul de micuta(17ani.Poate ca nu am experienta si etc, insa mi se pare putin deplasat. Daca intr-adevar iubesti o persoana, nu este normal sa o vrei doar pentru tine?
Daca ai avea copii -sau daca ai- ii lasi ca sa isi satisfaca toate placerile? Daca un parinte nu isi lasa copilul sa faca tot ce vrea, cum ai putea crede ca I-ar place lui Dumnezeu -ca noi ca si copii ai Lui- sa ne vada satisfacandu-ne placerile in fel si chip? Oare acesta este un mod de a ne dezvolta darurile pe care El ni le-a dat? Cu acceptul sotului sau nu, curvia tot asa se numeste. Fantezia, oricat de placuta inimii ar fi este pacat, si este urata inaintea ochilor lui Dumnezeu. Poate ca vei spune: "N-am nici o treaba cu Dumnezeu"; vezi dar sa spuna si El la fel despre tine si sotul tau.
Te sfatuiesc sa pui punct acestui pacat, si astfel sa nu il transformi in nelegiuire traind in felul acesta.
Casatoria este darul lui Dumnezeu -si nicidecum al oamenilor, fie ca cei doi merg sau nu la biserica.
Doar tu si sotul tau; pentru ce sa te vada un strain goala? N-ati gandit nici unul inainte sa faceti lucrul acesta. Opriti-va si ganditi-va un pic: pe fantezie vreti voi sa intemeiati casatoria voastra? Chiar credeti ca este durabila o astfel de casatorie? Daca sotul tau vrea sa te vada in pat cu un alt barbat, pai atunci sigur asa se va intampla -se va intampla exact ce a vrut; tu vei ramane cu un alt barbat, iar el cu o alta femeie. Iar de copii, nu mai zic ca fantezia tatalui o sa le fie transmisa genetic chiar daca nu veti dori acest lucru; daca va fi baiat el va avea acelasi dorinte ca ale tatalui, iar daca va fi fata va ceda, caci va fi slaba la fel ca mama ei.
Hotarati-va dar ca sa puneti punct acestor lucruri inainte ca sa fie prea tarziu. Puneti-va principii ca sa nu fiti necugetati, si limitati-va numai la ceea ce este ingaduit. Nu indepartati vocea lui Dumnezeu, ci cu parere de rau marturisiti-va pacatul si incetati a-l mai practica. Practicati mai degraba stapanirea de sine -stapanirea pasiunilor- daca vreti sa fiti fericiti. Faceti lucrul acesta pentru Dumnezeu, pentru voi, pentru copii vostrii, pentru viata aceasta si, cu cat mai mult pentru viata viitoare.
Daca nu ti-a placut din prima poate a 2-a oara e cu noroc... just saying
Sunt intr-adevar unii barbati carora le place sa isi vada partenerele in pat cu altcineva, probabil asa este si in cazul tau. La unii barbati le face placere sa isi vada partenerele in actiune cu altcineva, ca apoi sa fie mai " salbatic" sa spun asa in pat cu ea, vazand-o cum face sex cu altcineva. Ai putea discuta deschis cu el despre asta si il poti intreba de ce anume i-ar placea lui sa vada asta, si daca nu esti de acord sa ii explici si de ce, poate asa ajungeti la un numitor comun. Parerea mea este ca are pur si simplu o fantezie, si ca nu e nimic grav.
Astea sunt doar exemple care imi întăreasc principiile. Cu cat de multe mai vad cu atât parerea mea despre o relatie rămâne aceeasi
De ce? Și tu faci la fel? Ți-ai bate joc de femeia ta? Nu ești în stare să iubești?
Răspunde la astea și apoi gândește-te bine dacă perspectiva ta este una corectă... sau cel puțin nu prea bună.
Aaa, 1. Nu am avut nicio femeie , iubita si sti ca am doar 17 ani, 2. Fireste ca nu as face la fel( ce bolnav la cap ar face asa ceva, si mai ales ce proasta de femeie ar accepta?). Astea nu"s fantezi sunt probleme la cap. Logic ca o relatie as trata-o cu respect, iubire, toleranta, înțelegere etc. 3 Nu-mi doresc o relatie, nu imi doresc o iubita, nu vreau sa simt iubirea nuciodata, relatie=timp pierdut, astea sunt priincipile de care am spus.
Te vei schimba. Iubirea vine, că vrei sau nu vrei. Tu decizi dacă te bucuri de ea! Și poate vei avea norocul de o fată bună, nu o face să sufere din cauza ta, din cauza părerii tale.
Nu o sa am parte de nici o fata, pentru ca nu vreau una, da iubirea poate veni dar eu nu o sa fac nimic in privința asta. Nu am sa fac nici o fata sa sufere fiindca nu ma combin cu niciuna, deci n-are cum sa sufere. Daca suferă ca nu accept sa fiu cu ea da asta e alta treaba.
Sfatul meu este sa purtati o discutie serioasa in care sa afli daca te mai iubeste. Probabil nu, de vreme ce este dispus sa te imparta. Dar poate este atat de obsedatde fantezia asta incat a uitat ca te iubeste si are nevoie sa-i amintesti.
Un sfat, cel mai bun: Mergeti impreuna la terapie de cuplu. Daca nu invatati sa va respectati dorintele si barierele unul altuira veti ajunge la divort!
Si asta e doar inceputul....peste un timp vrea sa te vada cu mai multi, fara nicio suparare dar asta nu-i casnicie
Nu inteleg de ce ar vrea sa te vada in pat cu alt barbat. Insa ai putea incerca sa vorbesti cu el sia sa ii spui ca te deranjeaza acest lucru si ca nu te-ai simti in largul tau in aceasta situatie. Daca tine la tine ar trebui sa te intelegea si nu ar trebui sa faca mari discutii din cauza unei fantezii.
beausingurlamasamea întreabă: