| VrRos780 a întrebat:

Unde găsiți voi băieți o partidă de sex obținută ușor când aveți nevoie?

16 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pe Tinder

| Violleta2022 a răspuns:

Pe drumul de centura al orasului, este cel mai simplu si cel mai usor sa gasesti prostituate, dar te costa cateva sute de lei ca sa te rezolve.

| VrRos780 explică (pentru Violleta2022):

Finalizarea e 150, dar nu mă risc, că dacă dau 150 și îmi dau drumu instant ce fac

M ai bine îmi fac o iubita, dar iarăși e vorba de bani cică se cheltuie mai mult cu o iubita decât cu o prostituată și mna, viata e grele.

| Eireann a răspuns (pentru VrRos780):

Pai o iubita nu se tine doar pentru sex, daca o fata sta cu tine cand stie ca doar asta vrei normal ca te stoarce de bani - trebuie sa ii iasa si ei ceva. Daca esti dispus sa intri intr-o relatie adevarata, cu tot ce presupune asta atunci nu faci calcule meschine de genul asta

| MAteiLaAjutat a răspuns:

La curve.

| Emilian65 a răspuns:

La tine în gând.

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos780):

Pai, asta se si intentioneaza la prostituate, sa te finalizeze, ca sa-si ia banii.
Iubitele se servesc cu bani mult mai multi, cu invitatii la restaurant, cu plimbari, cu cheltuiala mult mai mare decat 150 lei.

| RAY a răspuns (pentru Eireann):

Omul vrea doar sex gratis

Trimite și mie 200 euro ca din banii mei no să merg niciodată la prostituate.

150 la oraș, dar eu stand la sat, pot scoate o fată la o cafea sau o pizza maxim de banii astia

| Hyperion7 a răspuns (pentru VrRos780):

Mofturile costa laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Ia-ti o păpușă gonflabila man
Te rezolvi de cate ori vrei și gratiswinking

| Hyperion7 a răspuns (pentru VrRos780):

Avem noi o vorbă mai directă dar drăguță, nu poți fi și cu dansa-ntr-ânsa și cu sufletul în railaughing

| Bobbi1234 a răspuns:

Sunt atatea aplicatii de agatat online. Cauta si tu acolo. Succes!

| NataLee a răspuns:

Iubita