| angella1972 a întrebat:

Unde v-ar place sa fiti si cu cine in aceasta seara friguroasa de toamna?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Îmi doresc din tot sufletul să fiu cu mama acasă, în schimb este internată la spital în București.
Mâine trebuie să merg urgent la ea pentru o intervenție posibil chirurgicală sau instituirea unui tratament paleativ.
Numai Bunul Dumnezeu mai poate opri evoluția bolii nemiloase și incompetența doctorilor indiferenți de viața pacienților. Rușine să le fie...
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, as vrea sa fiu cu toata familia, cu toti prieteni, cu cei dragi, lao masa impreuna sa stam si sa povestim... dar adevarul e ca eu mai mult tanjesc dupa fostul meu iubit. mi-as dori asa mult sa il mai vad macar o data ca iubit, nu doar ca amici, pentru ca asta sutem doar amici.ma doare foarte mult ca nu mai pot fi cu el, mi-ar fi placut asa mult sa ma stranga tare in brate si sa spuna ca ma iubeste, asta vreau. dar ramane doar un vis...

| SweetCandy a răspuns:

La ubi meu acasa sa fie cald sa mancam dulciuri sa fim fericitibig grinlove struck

| laraandy a răspuns:

Langa prietenul meu, pe o insula, sau intr-o cabana, sa stam langa un semineu:X:X:X

| KaTaLyN a răspuns:

Poi..."in aceasta seara FRIGUROASA de toamna" in niciun caz nu mi-as dori sa fiu pe malul marii sau pe o campie intinsa...ca am degera de frig, e logichee hee. Dar in schimb as fiu in vreo 3 locuri in acelasi timp cu cate o pers mai deosebitahee hee big grin

| mikutza a răspuns:

Salut, imi doresc sa fiu cu iubi, in bratele lui cu o cana de ceai mare si sa privim un film de dragoste...

| sy46 a răspuns:

Hmmm. poate pe malul marii, sau pe o campie intinsa.Doar eu, si ciobanescu meu germanlove struck; nimeni altcinevathinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In bratele persoanei dragi...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu iubitul meu, care nu ma mai vrea langa el (a aflat ca l-am inselat)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu impreuna cu iubitul meu, intr o camera, doar noi doi, la caldura unei sobe fierbinti, in mana cu o cana de ceai de menta si. sa ascultam Holograf :X