| Awesom a întrebat:

Unele femei spun ca au inselat din cauza lipsei de comunicare si a conexiunii dintre cei doi.Vine el seara de la munca,obosit si vede ca ea e suparata si o intreaba ce are si ea ii raspunde ca nu e nici o problema. Daca ele nu spun de ce le dor, noi ce sa mai intelegem din treaba asta?

24 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nimic, barbatul are intotdeauna dreptate!

| Wøodenpints a răspuns:

Acum hai să-ți spun eu cum se întâmplă asta în versiunea moldovenească în special în zona Vaslui-Iași-Botoșani:
Vine el acasă beat de la ceea ce are impresia că-i muncă, mai bagă niște bere, apoi între 2 palme pe care i le arde așa din zbor nevestei o întreabă dacă-i gata mâncarea, mănâncă, mai bagă niște tărie, între alte 2 palme și 3 pumni în moalele capului își fte nevasta, mai bea ceva și se culcă.

Serios, chair nu ar trebui să-și bată nimeni capul cu căcatul ăsta de "oare de ce înșeală anumite femei?". Nu prea îi pasă nimănui.

greece12
| greece12 a răspuns:

Comunicarea nu este doar verbala,e si non-verbala.
Ti se comunica o multime de lucruri doar printr-o privire,prin mimica,prin gestica mainilor,prin pozitia corpului,a capului... femeia comunica,barbatul refuza sa inteleaga,in cazul de fata.
In postarea ta deja avem de-a face cu lipsa de comunicare si conexiune,pentru ca el refuza sa inteleaga si sa interpreteze semnalele evidente trimise de ea(tristete,suparare,introvertire clara),iar ea se refugiaza intr-o negare a evidentului(arata ca e suparata, dar spune ca nu e nici o problema).
Deja fisura s-a produs!
Daca el nu e dispus sa faca nici un efort, daca nu insista si nu stie(sau nu vrea) s-o aduca la starea in care ea va fi dispusa sa-i spuna ce are pe suflet, neintelegerea se va adanci mai mult si despartirea sau jocul dublu, bat la usa.Pana si faptul ca un barbat refuza sa inteleaga semnalele si tacerea trista a unei femei,pot fi cauza ca aceasta sa caute sa-l inlocuiasca cu un altul.
Pentru ca oferte exista intotdeauna!
Nu te minti singur considerand ca o simpla intrebare este solutia, o relatie cere eforturi mari si trebuie sa iei in seama orice amanunt!
Pseudo-comunicarea va duce la o pseudo-relatie si, in final, la despartire.
A cui e vina?
A ei ca n-a spus, sau a lui ca n-a stiut sa intrebe?

| KMaddieK a răspuns:

Asa sunt femeile, nu vor recunoaste daca au ceva, din prima, cum ai vazut si multe poze pe net " cea mai mare minciuna "

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Ca nu-ti pasa tie, te cred!laughing
Dar, in zona aia de care spui, de la Vaslui in sus, am vazut un "barbat"(1, 5 m, 50 kg), care-si batea nevasta(1, 8 m, 100 kg) zilnic,ca-l "inseala", pentru ca venea pe jos din statia de autobuz si impreuna cu ea mai coborau cativa barbati, nici o alta femeie.
Si ea, statea s-o bata, zilnic!
Nu stiu cat e de important "oare de ce inseala o femeie", pentru ca motivul poate si sa nu existe!
Pur si simplu.

| Wøodenpints a răspuns (pentru greece12):

Eu când mă duc la țară, în Vaslui, mi se întâmplă des să trec pe lângă poarta cuiva și acesta să mă salute în timp ce-și bate nevasta. Majoritatea habar nu au de ce o bat, probabil așa s-au obișnuit și acum nu se mai pot lăsa, e ca la țigări.
Bunică-miu, o acuza pe bunică-mea că îl înșeală cu moșul de vizavi care nu avea un picior. N-a lovit-o niciodată, da tot s-a bucurat puțin după ce-a murit moșul cu un picior invizibil...

Glumă, glumă...da ce-am scris eu în răspunsul anterior are mai mulți sâmburi de adevăr. În Vaslui mai ales laughing

greece12

Fii tu dragut si trimite-mi putin arborele tau genealogic sa m-asigur ca nu suntem rude, ca prea mult vehiculam Vasluiul asta pe-aici!laughing

Mai avem si-aceleasi pareri, suspect!

Orice e foarte posibil, mai ales că în Vaslui oricine poate fi rudă cu oricine la câte violuri sunt laughing
De asta în Vaslui nu trebuie să lovești un bătrân. Ți-ar putea fi tată. La propriu.

| mgtow a răspuns:

Pot sa iti povestesc si eu niste cazuri similare, merg de 2 ori pe saptamana la seral sa scot liceu desigur (nu zic ca dupa aia vine si munca cand imi schimba turnul pe noapte) si am vorbit cu 2 tipe zic hai sa colaboram la teme ele zic da sigur apoi cand vine vorba de treaba au si uitat ce au zis, pe scurt pot spune ca ele fiind tinere ca au capul numa la idiotenii gandesc prost si se fac victime daca le zici adevarul. Cu o femeie de 40 si ceva de ani pot face treaba, astea trecute prin viata sant mai intelegatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Wøodenpints):

Cine este din Vaslui, maica'ta sau taica'tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un barbat intra in casa si isi vede fiica citind o scrisoare, cu ochii plin de lacrimi aceasta zice:
-M-am indragostit de vecinul si fug cu el in lume
-De la mine n-ai sa vezi nici un ban, raspunse suparat tatal fetei
-Tata... eu citeam scrisoarea lasata de mama

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa sunt femeile, sunt mai mamoase si cred ca ne protejeaza, le-au intrat in cap ca gandesc mult mai mature decat barbatii si se cred potectoare, cu riscul de a indura multe necazuri nu vor sa-si arate latura slaba, dar o sa se vada asta la judecata de apoi laughing

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Maică-mea.

| Keith a răspuns:

Asta pentru ca vrea ca tu sa iti dai seama ce o doare si sa insisti pana iti spune de ce este suparata, intreband-o o singura data si lasand-o in supararile ei nu justifica faptul ca ai incercat destul.Crede-ma ca sunt o gramada de motive sau dimpotriva sa nu existe niciun motiv pentru care atat femeile cat si barbatii inseala, si acum sa iti explic.Atat femeile cat si barbatii(nu toti) inseala din pura placere doar ca sa aiba ei o justificare ca inca mai sunt atragatori, nu doar fata de sot/sotie.Practic dupa parerea mea aceste persoane nu au niciun motiv.Pe partea cealalta cei cu motivele sunt diverse care aduc cuplul la despartire,cum ar fi:incompatibilitate,iubire neimpartasita,deceptii,minciuni,lipsa comunicarii,indiferenta, chiar si inaintarea in varsta a unuia dintre parteneri fac ca celalalt partener sa insele, distanta, atractia fizica disparand in timp etc, cum am spus sunt diverse.Trebuie sa insisti, sa iti dai interesul, sa o faci cat mai fercita daca o iubesti asta ca relatia sa nu se degenereze in timp. Punand o singura intrebare si plecand lasand-o in aceeasi stare nu inseamna ca ai rezolvat ceva.Bafta!

A, da, mi-am adus aminte de asta.
http://www.youtube.com/watch?v=3dM_BUY46Rw
În asta e sintetizat cam tot ce-am încercat să descriu eu mai sus din Vaslui-Iași-Botoșani.

greece12

Nu patratele, cuburi direct!
Te iert si de arbore!rolling on the floor

Iertate-mi fie pacatele! laughing

| Keith a răspuns (pentru Wøodenpints):

Tare videoclipul! rolling on the floor

| Zazu a răspuns:

Compenetrare,fratele meu alb, asa se numeste chestia aia care leaga doi oameni.Comunicarea aia de care vorbiti voi, asa -cu cate forme are ea, nu o poti dezvolta daca nu exista. Oricat te-ai da in cap si-n cur, si tu si ea, nu poti sa-l faci pe alalalt sa comunice, daca asa ceva nu a existat niciodata.Vise de adormit copiii.Ori e, ori nu e.Asa de simplu.
Ah,ca vrei matale sa mai dregi vreun surub pentru o anumita perioada,ca o mai dai cotita,ca mai faci un compromis,e alta mancare de varza.
Si sa mai stii un lucru-daca dragoste nu e,nimic nu e. Poti sa crosetezi la scheme nopti in sir, sa faci sedinte de psiho, de sexologie, de ce iti trece prin cap, neatz! daca nu e, nu e.La ce sa tii langa tine un om cu forta, sa-l constrangi prin comunicare, pentru ca de fapt este o constrangere tacita, la ce? ca sa ai ce ii reprosa maine? ca tu faci orice iti este la indeamana si el sau ea nu misca un deget pentru a imbunatati relatia? Sa fim seriosi.

| Zazu a răspuns (pentru Wøodenpints):

Auzi,Wood,stii bancul ala cu :Leit maica-ta? laughing

| Wøodenpints a răspuns (pentru Zazu):

Știi bancuri cu Vaslui? De fapt, Vaslui-ul e un banc viu și geografic.

| Zazu a răspuns (pentru Wøodenpints):

Nu stiu, poti sa le scrii, nu sunt suparacioasa, eu-s munteanca.

| OnuOnulică a răspuns:

Frate eu iti recomand sa te faci gay.
Bafta!

| Awesom explică (pentru OnuOnulică):

Eu iti recomand sa nu fii proasta. Apropo de ce sa nu te faci tu lesbiana poate esti si feminista.