Daca nu vrea, nu vrea si gata! Felicita-te ca ai dat peste o bijuterie de fata.Nu gasesti la tot pasul asa ceva.Iar 4 luni.scuza-ma,dar e atat de putin.
Pai depinde si de varsta ei mai dar daca are peste 17 sau macar 17 mi se pare ok. oricum n'o forta.n'ai vrea sa regrete dupa aia, nu? ca doar o iubesti
Depinde si de varsta ei! Poate nu se simte pregatita, poate inca e virgina si nu simte ca si l-a gasit pe cel cu care sa inceapa viata sexuala.Nu o forta, va veni de la sine cand este intr-adevar momentul.
Pai si ce nu mai poti sa o mai astepti prietenul meu are 24 ani si ma asteapta de un an si 4 luni si inca ma va mai astepta ca ma iubeste enorm, si u daca o iubesti sau daca ti la ea poti sa o astepti vreau sa mentionez ca eu am 18 ani
Ma ce minte aveti, el nici nu o forteaza, o iubeste si e normal ca o vrea
si 4 luni e normal sa o faca,dar ea daca nu vrea,ori o complexeaza virsta,ori baiatul nu o atrage sexual...ce sati zic, vb cu ea, si incearca sa intelegi de ce nu vrea...sukces!:*
Dq daca are 15 ani doar nu vr s fci sex cu un copilnu o forta nu incerca s o convingi daca nu vr.ca dpa poate regreta si dpa sp despre fta mi se pare o fata cuminte:X
HappynewCenusa întreabă: