O femeie urata nu isi permite sa fie "pe interes". Pentru a putea fi "pe interes", e necesar sa ai acea moneda de schimb numita "frumusete".
Duoa ce tu i-ai spus ca o are mica, lasand de-o parte orice respect pentru el; ce mai astepti sa te respecte?
Si de ce nu iti gasesti altul cu **** mai mare? Cine te opreste? Sau propune-i un trio cu inca unul care sa o aiba mai mare
Face asta pentru ca stie ca ii permiti si ca nu il refuzi niciodata. Ia sa il tii la distanta sa vezi cum isi schimba atitudinea
Ce nu intelegi? Te foloseste pentru sex!
Are respect ZERO pentru tine, dupa ce l-ai jignit ...in-gol-in/
Nici tu nu te respecti: "n am cerut nici un suc, ba chiar tot eu am zis de sex"
Cati ani ai?
Adică nu mă respect? Trebuia să l pun să mă scoată la întâlniri? Eu am zis ca apreciază ca n am cerut nimic, ca era obsedat cu mesajele 3 luni numai țepe își lua și am zis ca e pe bune
Ti se pare ca apreciaza ceva la tine?
Păi asta e problema, ca nu apreciază absolut nimic, zici ca nu mă vede…
Cati ani ai?
Eu te lăsăm. La ce gândire ai nici nu e de mirare că nu îți oferă atenție, altul nici nu te baga in seama și tu vrei atenții când ești proasta.
Păi de ce zici asta? Unde e prostia? Ca eu chiar am crezut ca omul mă place?
Ori ești psihopata, nu ai empatie ori ești cum am zis eu. Nu razi de un om care o are mica, l-ai lovit unde îl doare mai mai rău, normal că nu mai are interes. Cu mentalitatea pe care o ai greu de crezut că o să te placa careva.
RRSecularHumanist întreabă: