| helloxbum a întrebat:

Unii bărbații preferă să stea cu femei mai urate care nu le zic adevărul și sunt pe interes? Eu de exemplu n am cerut nici un suc, ba chiar tot eu am zis de sex și i-am zis/ras ca are puta mica și gata atenția lui, orice îi fac nu îi convine. Ba chiar își dă drumu în mine fără să ceară voie, nici nu mă face să termin, doar el contează

9 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce nu intelegi? Te foloseste pentru sex!
Are respect ZERO pentru tine, dupa ce l-ai jignit ...in-gol-in/
Nici tu nu te respecti: "n am cerut nici un suc, ba chiar tot eu am zis de sex"
Cati ani ai?

| wildthing a răspuns:

O femeie urata nu isi permite sa fie "pe interes". Pentru a putea fi "pe interes", e necesar sa ai acea moneda de schimb numita "frumusete".winking

| helloxbum explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Adică nu mă respect? Trebuia să l pun să mă scoată la întâlniri? Eu am zis ca apreciază ca n am cerut nimic, ca era obsedat cu mesajele 3 luni numai țepe își lua și am zis ca e pe bune

| helloxbum explică (pentru helloxbum):

Eu am zis ca nu sunt cine știe ce femeie ca să cer chestii, să etc, dar le lângă el sau cu ce umblă el, sunt păpușa, mi-am pus și silicoane și nici așa nu mă place

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru helloxbum):

Ti se pare ca apreciaza ceva la tine?

| helloxbum explică (pentru helloxbum):

El nu m-a plăcut niciodată si mereu a fost prefăcut? Sau de ce am pățit toate alea, ca i-am zis ca are micropenis?laughing doar vede și el zilnic ce are în pantaloni

| helloxbum explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Păi asta e problema, ca nu apreciază absolut nimic, zici ca nu mă vede…

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru helloxbum):

Cati ani ai?

| Mindfulness a răspuns:

Eu te lăsăm. La ce gândire ai nici nu e de mirare că nu îți oferă atenție, altul nici nu te baga in seama și tu vrei atenții când ești proasta.