anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unii dintre voi stiti ca ma intalnesc pe ascuns cu un barbat insurat. E foarte palpitant. El are 47 de ani iar eu 23. Ce parere aveti de aceasta diferenta de varsta?

Răspuns Câştigător
| doctorAnswer a răspuns:

Nu este treaba vecinilor cum ne decorăm noi casa.
Diferența mare de vârsta nu mai este ceva wow. Atâta timp cât tu găsești în bărbatul respectiv ce ai nevoie nu cred că trebuie să-ți pese de părerea celor din jur.
Cât la partea cu insuratul... cred și eu că e palpitant.
Nu vreau să încurajez pentru că nu este pic de moralitate aici. Nici nu vreau să-mi imaginez ce o să fie în sufletul bietei lui soții.

17 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul amantilor diferenta de varsta nu conteaza, nu are absolut nici-o importanta sau vreo semnificatie. big grin

| Doub a răspuns:

Aplaudati maimuta

| RAY a răspuns:

Nu asta conteaza si iubirea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca ai vrea sa afli parerea mea

| whatevernvm a răspuns:

Azi iti masori retardul mintal in nr de intrebari si raspunsuri pe care le poti pune despre aventura ta?

suntserios
| suntserios a răspuns:

El se distreaza cu o tineruca, tinerica o sa ramana cu buza umflata cand o sa primeasca papucii.

Cand te intalnesti cu el nu ai impresia ca esti cu taica tu?

| Munteanu_Stefan_2000 a răspuns:

Curva e clar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu. Ce parere o sa ai tu cand o sa iti dea papucii dupa ce te foloseste ca pe o carpa si se intoarce la sotia lui? E foarte palpitant.

| DaNaX20 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu facem sex. Doar ne masturbam reciproc si ne sarutam.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DaNaX20):

Ai dreptate. Ca tare mult mai e pana la sex. Ce faceti voi e ca o relatie la 16 ani, incepi incet incet dar tot acolo ajungi.

| mihai69 a răspuns:

Cică „diferența intră înăuntru"...
Nu ai vrea să încerci și cu unul de 59? (care preferă cifra 69)...

| GoldenZenith a răspuns:

Așa frumos și romantic. ești un exemplu demn de urmat. Sunt convinsă că îți știi statutul in fața lui și, de asemenea, știi că tu vei rămâne cu buzita umflata. El are numai de câștigat, până o sa dea de alta și tu o sa fii trimisa la plimbare. Urat sa fii așa de josnic ca om, atât tu, cât și el. Dragostea nu are vârsta și nici limite morale day dreaming

| Vvistula a răspuns:

Este o diferenta mare

Răspuns utilizator avertizat
| MrJoker30 a răspuns (pentru DaNaX20):

Cum va masturbati?

| mihai69 a răspuns:

Cel mai amuzant este că user-ul Shaye și-a schimbat numele în DaNaX20 (nici nu știam că se poate!) și a șters toate întrebările pe care le pusese pe aici... mă tem că a fost prins/ă de către cineva cunoscut.
winking

| MrJoker30 a răspuns (pentru mihai69):

Csf ncsf