Sunt impotriva pentru ca stiu ca a facut-o si cu altii iar mie mi-e scraba sa i-o bag in gura.
Se presupune ca fata este prietena ta
Daca ar fi prietena mea i-as da verde.
De ce?
Pentru ca mi-am dat seama ca in ziua de azi nu se merita sa ai o relatie, o sa iti dai seama de ce cand tu o sa cresti mare.
Sunt pro dar numai cand e vorba de o relatie stabila, cand exista sentimente. n-as putea sa fac asta cu un strain si nici daca partenerul e certat cu apa si sapunul sau daca as sti ca a avut 100 de relatii trecatoare cu fel de fel de domnisoare daca intelegi ce vreau sa zic. daca ai o relatie serioasa nu cred ca exista vreun lucru care sa iti provoace...neplacere chiar scarba in materie de sex.
Sexu oral e preludiu. Ti-e scarba sa il faci numai daca partenera/ parteneru nu prea e familiar cu sapunu in rest sexul oral se reduce la placerea de a oferi placere
Depinde cat de apropiat esti de persoana iubita... daca esti ff apropiat de ea nu il mai privesti cu repulsie
Sunt de acord sa ofer si sa mi se ofere atat cat exista igiena corecta nu am probleme! e un preludiu care are rolul lui in a satisface nevoile corpului!
De acord doar sa imi faca si el
Da normal(ma refeream in ambele cazuri)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: