Sunt impotriva pentru ca stiu ca a facut-o si cu altii iar mie mi-e scraba sa i-o bag in gura.
Depinde cat de apropiat esti de persoana iubita... daca esti ff apropiat de ea nu il mai privesti cu repulsie
Sexu oral e preludiu. Ti-e scarba sa il faci numai daca partenera/ parteneru nu prea e familiar cu sapunu in rest sexul oral se reduce la placerea de a oferi placere
Sunt pro dar numai cand e vorba de o relatie stabila, cand exista sentimente. n-as putea sa fac asta cu un strain si nici daca partenerul e certat cu apa si sapunul sau daca as sti ca a avut 100 de relatii trecatoare cu fel de fel de domnisoare daca intelegi ce vreau sa zic. daca ai o relatie serioasa nu cred ca exista vreun lucru care sa iti provoace...neplacere chiar scarba in materie de sex.
Pentru ca mi-am dat seama ca in ziua de azi nu se merita sa ai o relatie, o sa iti dai seama de ce cand tu o sa cresti mare.
Sunt de acord sa ofer si sa mi se ofere atat cat exista igiena corecta nu am probleme! e un preludiu care are rolul lui in a satisface nevoile corpului!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: