| SexGirl1921 a întrebat:

Unii oameni privesc cu repulsie sexul oral.Altii sunt innebuniti sa incerce. Voi de care parte sunteti? Aduce-ti argumente pro si contra acestei probleme

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sunt impotriva pentru ca stiu ca a facut-o si cu altii iar mie mi-e scraba sa i-o bag in gura.

| SexGirl1921 explică (pentru mgtow):

Se presupune ca fata este prietena ta

| d33utza003 a răspuns:

Depinde cat de apropiat esti de persoana iubita... daca esti ff apropiat de ea nu il mai privesti cu repulsietongue

| radugolgolut a răspuns:

Pro pro pro pro sex oral!

| justfreelove a răspuns:

Sexu oral e preludiu. Ti-e scarba sa il faci numai daca partenera/ parteneru nu prea e familiar cu sapunu laughing in rest sexul oral se reduce la placerea de a oferi placere

| kiss a răspuns:

Sunt pro dar numai cand e vorba de o relatie stabila, cand exista sentimente. n-as putea sa fac asta cu un strain si nici daca partenerul e certat cu apa si sapunul sau daca as sti ca a avut 100 de relatii trecatoare cu fel de fel de domnisoare daca intelegi ce vreau sa zic.hee hee daca ai o relatie serioasa nu cred ca exista vreun lucru care sa iti provoace...neplacere chiar scarba in materie de sex.

| SexGirl1921 explică (pentru radugolgolut):

De acord doar sa imi faca si el

| radugolgolut a răspuns (pentru SexGirl1921):

Da normal(ma refeream in ambele cazuri)

| mgtow a răspuns (pentru SexGirl1921):

Daca ar fi prietena mea i-as da verde.

| SexGirl1921 explică (pentru mgtow):

De ce?

| mgtow a răspuns (pentru SexGirl1921):

Pentru ca mi-am dat seama ca in ziua de azi nu se merita sa ai o relatie, o sa iti dai seama de ce cand tu o sa cresti mare.

| Eufourikul a răspuns:

Sunt de acord sa ofer si sa mi se ofere atat cat exista igiena corecta nu am probleme! e un preludiu care are rolul lui in a satisface nevoile corpului!

| Raluca93 a răspuns (pentru mgtow):

laughing).Ar trebui sa iti fie scarba sa o saruti nu sa i`o bagi in guralaughing.Ca tot un penis are si acel baiat...Si tu ar trebui sa profiti ca face asa ceva, si trebuie sa lasi la o parte scarbalaughing).

| mgtow a răspuns (pentru Raluca93):

Tie cine ti-a cerut sa-ti dai cu parerea?

Întrebări similare