| AnemonaP a întrebat:

Unu de la mine din clasa, cred ca e inebunit dupa mine.Imi facea toate alea.Mereu imi face.Imi arata mereu prostii,,, degetu mijlociu " sa-l...nu mai spun.Si cand stau undeva vine la mine si imi arata si da asa si cu pantalonii.Nu mi-a spus nimic ca ma place.Ma ia in brate.Si azi zicea ca la nu stiu ce ora sa fiu la el acasa ca sa ...si cat iau pe ora. si ii spuneam ca vin si vroia nr meu de tel, dar a spus ca nu poate ca asteapta un telefon, si daca ma duc la el, sper sa ne plimbam, dar nu fac nimic.Am aflat ca el nu mai este virgin.Cred ca nu o sa vina la mine azi. Dar in concluieCe credeti? Ma place? Sau doar interes? de Funda+vot

P. s. FAra raspunsuri stupide

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

El crede ca esti o panarama si deja stii ce vrea de la tine.

| ShowTim3 a răspuns:

rolling on the floor Cred ca trebuie internat la spitalul de nebuni, nu stiu eu nu ma comport ca un idiot cand sunt indrogostit, ma port serios.
Si fac panarama de alea ( cu alea, asa cred ele )... si cand colo cu baietii rad de ma crap in cap happy
nu stiu, nucred ca te place happy decat cum arati.

| TVD13 a răspuns:

Ba nuuuuu!
Am si eu un bufon din asta in clasa si-mi face acelasi lucru sa nu mai zic ca ma si pupa ma baga in baaie si...etc.
]Dar nu ma place cel putin asa cred dar in cazul tau sunt sigura nu te place si nu cred ca face misto de tine e doar un baiat ca toti ceilalti unu obsedat sexual dar tot un baiat caruia ii place sa se dea in spectacollaughing))

| shadow72 a răspuns:

Daca iti arata salamul sa sari pe el ca sigur e indragostit

| Darius19002 a răspuns:

Buna. Asta clar ii interes. Dai pace, nu-l mai baga in seama. Cocksucker!winking

| ColorfulBubbleGum a răspuns:

Din moment ce face asa cu tine, inseamna ca isi permite.Nu cred ca te place ci te vede doar ca pe o aventura din moment ce si tu ii raspunzi la glume.

| pavel88 a răspuns:

Cred ca a aflat ca ai luat-o la gurita.si tot iti face semne di degetu mijlociu poate accepti sa eu ei si lui.da cerei salariu pe o luna sa ezi ca se linisteste

| haka a răspuns:

Te place siguurrr dupa comportamentul lui e un tip rebel.Nui PLace daca nul accepti. Funda?love struck

| AndaAndutza a răspuns:

Dupa ce mi-ai spus tu mie cred ca e doar interes dar nu 100%. Poti afla doar intrebandu-l incearca sa-ti faci curajul sa-l intrebi sau daca nu poti pune pe altcineva de ex cea mai buna prietena sau asa ceva.Bafta!

| AndaAndutza a răspuns:

Buna! Se pare ca e interes dar nu 100%.Fa-ti curajul sa-l intrebi sau pune pe altcineva.S-ar putea sa te placa si sa nu stie cum sa ti-o spuna.Bafta!

| lesla a răspuns:

#probabil merge pe profit...nu cred ca un baiat care te place tiar zice asa ceva!'