| flor31 a întrebat:

Unui baiat i-a placut enorm de mine, chiar m-a asteptat fiindca eram intr-o relatie, pana intr-o zi cand s-a hotarat sa imi vorbeasca, si de atunci tot am vorbit o luna cu dansul ca amici, eu m-am racit de prietenul meu si i-am dat papucii, iar amicul nu mi-a mai dat nici un semn, peste doua luni imi da doar un mesaj intrebandu-ma de ce nu i-am dat un semn, iar eu i-am raspuns ca de ce trebuia sa ii dau un semn, si de atunci nu a mai vorbit cu mine. Acum imi place mie de el enorm, si nu stiu ce sa fac sa ma bag in seama, ca sa nu para ca sunt disperata dupa el?

3 răspunsuri:
| yooleonard a răspuns:

Pai..eu cred ca baiatu s-a suparat pe tine ca nu l-ai anuntat ca te-ai despartit de prietenul tau! tu nu esti vinovata cu nimin pentru ca nu stiai ca asa se va intampla iar tu asteptai raspuns de la el laughingeu...de fiecare data cand m-am indragostit de o fata nu mi-a trecut asa usor...adica daca acu o fosta prietena mar invita la un suc sau la o plimbara nas zice nu ptc mai simt ceva pentru ea putin dar simt. daca as fi in locul tau m-as duce la el si i-as zice ce simt pentru el si sunt sigur ca te va intelege! eu va doresc sa fiti impreuna si fericiti big grin

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Nu vei parea disperata daca vorbesti cu el. Invita-l la o plimbare si spune-i ce simti. Daca te-a asteptat asa mult fii sigura ca inca te place si probabil ar vrea sa auda acest lucru spus de tine fata in fata happy

| flor31 explică (pentru ϟkatεVaηϟ):

Nu am mai vorbit cu el de catva timp, eu as vrea sa ii trimit ceva pe telefon din ''greseala'' si sa ma caute el dupa, dar nu stiu ce