| PsihoLoly a întrebat:

Urasc sa ceri sfaturi altora despre din astea, dar nu stiu ce sa facstraight face Ei bine, imi place de un baiat din scoala mea. E foarte dragut si mi se pare o persoana buna (inca, si dupa atata timp). Acum cateva luni am facut cunostiinta cu el. Am vorbit putin. Si am aflat ca si el ma place, ma rog, m-a placut sad Dupa asta, el mi-a zis dupa cateva zile mi-a zis ca nu va merge nimic intre noi pentru ca eu sunt timida sad Asta m-a facut sa ma simt cea mai inferioara fiinta de pe pamant. Am plans zi si noapte si inca o mai fac.
Credeam ca mi-a trecut pana ieri, cand am iesit cu el si cu inca 2 prieteni afara. Nu mai vorbisem cu el de mult si credeam ca nu mai simt nimic pentru el... Dar am gresit. A fost dragut desi mi se parut ca ma evita apoi. Am vorbit cu el pe mess si l-am suparat. Mi-a zis ca nu ma place si punct, iar eu am intrat pe inzivibil. Mi-a spus ca sunt o fricoasa pentru ca n-am stat sa vorbesc cu el. Ma simt de parca am facut cea mai mare greseala din viata mea. Ce sa fac cu treaba asta? Cum sa-mi cer scuze, si cum sa fac sa nu mai simt nimic pentru acest baiat?

6 răspunsuri:
| SăȘtiCăMereu a răspuns:

Nu poti face nimic decat sa mergi cu toata teama si sa-i spui in fata ca iti pare rau! nu poti da timpul inapoi...

| LeontinAndrei a răspuns:

Frica asta o poti face sa dispara prin mai multe feluri, insa totul tine de tine sa iti doresti neaparat sa scapi de ea, altfel va reveni de fiecare data cand va avea ocazia. Daca vrei te pot ajuta cu aceasta problema, deoarece am m-ai ajutat oameni sa treaca peste astfel de probleme. Daca doresti sa te ajut, imi poti da un mesaj privat cu id-ul tau si vom discuta in amanunt despre ceea ce va trebui sa faci pentru a scapa de frica. O seara placuta.

| PsihoLoly explică (pentru LeontinAndrei):

As da mesaj,pentru ca am nevoie mare de ajutor,dar nu pot, de, statutul de membru junior nu-mi permite.

| FlorinBuffon a răspuns:

Sunt de parere ca ar trebui sa ii spui fata in fata ca iti pare rau. Cat despre sentimente, nu stiu... ignora-l, sterge-l din lista de pe mess, fa tot posibilul sa nu-l mai vezi. Asta te va ajutahappySau sa incerci sa iubesti pe altcineva sa scapi de sentimentele pentru el dar nu stiu daca ar fi chiar corect.Mult succes:*

| LeontinAndrei a răspuns (pentru FlorinBuffon):

Daca vrei sa discutam, ai e-mailul meu: dj_apocalypto@yahoo.com si discutam acolo. Am sa te rog sa imi spui cine esti dupa ce imi vei da add.

| Sinndi a răspuns:

Aww.sindy adauga-ma si vorbim :*