Nu poti face nimic decat sa mergi cu toata teama si sa-i spui in fata ca iti pare rau! nu poti da timpul inapoi...
Frica asta o poti face sa dispara prin mai multe feluri, insa totul tine de tine sa iti doresti neaparat sa scapi de ea, altfel va reveni de fiecare data cand va avea ocazia. Daca vrei te pot ajuta cu aceasta problema, deoarece am m-ai ajutat oameni sa treaca peste astfel de probleme. Daca doresti sa te ajut, imi poti da un mesaj privat cu id-ul tau si vom discuta in amanunt despre ceea ce va trebui sa faci pentru a scapa de frica. O seara placuta.
As da mesaj,pentru ca am nevoie mare de ajutor,dar nu pot, de, statutul de membru junior nu-mi permite.
Sunt de parere ca ar trebui sa ii spui fata in fata ca iti pare rau. Cat despre sentimente, nu stiu... ignora-l, sterge-l din lista de pe mess, fa tot posibilul sa nu-l mai vezi. Asta te va ajutaSau sa incerci sa iubesti pe altcineva sa scapi de sentimentele pentru el dar nu stiu daca ar fi chiar corect.Mult succes:*
Daca vrei sa discutam, ai e-mailul meu: dj_apocalypto@yahoo.com si discutam acolo. Am sa te rog sa imi spui cine esti dupa ce imi vei da add.
AndrewTate7789 întreabă: