| AnonimusMimus a întrebat:

URENT! Am 14 ani, de la 11 la 13 ani penisul meu avea vreo 13 cm in stare fleașcă, vreo 18-20 în erecție șu foarte gros. De cănd am 14 ani, maxim 4 cm in stare fleașcă, 8 cm în erecție, foarte subțire, mi se scoală foarte rar (3-4 ori pe săptămână) și nu se scoală la capacitate maximă. Am depresie spre anxietate. Așa știu că tatăl meu are penisul uriaș dib spusele lui mama mea. Ce să fac să își revină? Dau fundă!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Pe la 11-13 ani aveai imaginatie mai multa de aceea totul ti se parea ireal de mare.

La 14 ani te-ai trezit la realitate si ai constat ca-i doar un cuculet real, de 8cm.

Asta este, mananci tot din farfurie, faci sport si te dezvolti furmos si armonios, ca alta solutie sa creasca cucul, nu exista!

6 răspunsuri:
| Paracetamol0lol a răspuns:

Băi cu sos iute o să ți stimuleze ranga și o să crească în lingime și grosime, baftă!

| Paracetamol0lol a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Dă cu *

| Paracetamol0lol a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Lungime* (plâng)

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stare flască nu fleașcă ce ai in capul ăla paie? La varsta ta de ce esti asa de interesat de penis? Ai rabdare sa se dezvolte, pana la 18 ani esti in crestere, deci organele sexuale se vor dezvolta si maturiza treptat nu cand vrei tu. La varsta ta nu poti avea o erectie cum are unul de 30 de ani care este adult matur si cu penis deplin dezvoltat. Pune mina pe carte si lasa penisul in pace nu il mai zăpăcii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Conform unor statistici medicale lungimea medie a penisurilor este undeva la 17 cm in vreo 4-5 tari din lume, si alea africane.

Majoritatea tarilor populate de barbati ADULTi de rasa alba au media undeva intre 12-15 cm.

Ce vreau sa zic e... troleaza si tu mai cu cap macar.

| darrio2007 a răspuns:

Nu cred ca ti-a spus mama ta asa ceva.
Aveai 20 cm in erectie la 11-13 ani si acum e de 8 cm.
Asa ai avut mereu. Nu te pricepi sa minti.