Da, sigur ca ai sanse sa fi ramas insarcinata. Nimeni nu face sex neprotejat daca nu-si doreste copil. Vad ca desi ai o varsta frageda iti doresti destul de mult un copil. Riscul pentru cele doua contacte sexuale de azi este cuprins intre 5 si 30%, in functie de perioada ciclului menstrual in care te gasesti. Continuand asa, vei reusi sa ramai insarcinata in cateva luni, poate un an.
Fa un test de sarcina in 2 saptamani,si scapi de grija data viitoare folosi un prezervativ, chiar daca va diminueaza placerea, o sa va obisnuiti cu timpul.
Cam sunt niste sanse, ia teste de sarcina - vreo 3 sau 4 sa te asiguri- si chiar daca nu v'ati protejat e bine sa o faci de acum. ia niste aniconceptionale daca nu vrei cu prezervativul. toate cele bune! funda?
Nu cred ca ai ramas, dar totusi pentru linistea ta te sfatuiesc sa faci un test dupa minim 10 zile...si daca te stresezi o sa-ti intarzie ciclu si atunci e mai rau pentru ca o sa ai numai prostii in cap
Da! numa putin daca a scapat fara sa va dati voi seama nu e d gluma.
ia un test d sarcina
foloseste prezervativ altadata...
Nu imi doresc un copil Doamne fereste! Dar cum am precizat si in intrebare, prezervativul imi diminueaza placerea, dar o sa incerc sa ma protejez de acum.
Desigur,ai grija. daca tu simti ca s-ar fi putut intampla ceva poti sa incerci sa iei pilula de a2a zi, dar ai mare grija si cu asta.si referitor la prezervativ o sa te obisnuiesti cu el.si poti sa iti calculezi in ce zile esti fertila si dupa ce va cunoasteti mai bine o sa poti face linistita si fara.iti doresc mult succes. take care!
beausingurlamasamea întreabă: