| buzeduulci a întrebat:

Urgent. cum sa refuz frumos un baiat care imi cere sa iesim? nu vreau sa il supar prea taretongue

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Atunci e stupid ceea ce face... mai ales dacă știe că ai prieten. Părerea mea ignor și gata.

15 răspunsuri:
| sebyuser98 a răspuns:

Iti ceri scuze fata de el si ii spui ca ai pe altcineva care s-ar supara daca te-ar vedea cu el.

| Flaviucu a răspuns:

Iti ceri scuze si ii spui un motiv increzator.

| wolder a răspuns:

Explica-i frumos ca nu esti interesata si poate va intelege

| buzeduulci explică (pentru sebyuser98):

E f. insistent baiatu. ce sa ii zic?

| Ioana33333 a răspuns:

Spunandu-i ca ai alte planuri, ca iti pare extrem de rau si chiar nu e cu utinta sa esti:*

| Ioana33333 a răspuns:

Spunandu-i ca ai alte planuri, ca iti pare extrem de rau si chiar nu e cu utinta sa iesiti:*

| XyYx a răspuns:

Spune-i ca momentan vrei sa fi singura, nu iti doresti sa iesi cu cineva sau sa iti faci prieten si ca cel mai bine ar fi sa ramaneti prieteni.

Daca e asa insistent spune-i ca cel mai bine ar fi sa o lasati asa momentan, sa nu mai insiste pentru ca tu nu iti doresti asta momenta, si ca veti vedea pe viitorce va mai fi. Bafta!happy

| Anduuuu a răspuns:

Iti ceri scuze si ii spui ca nu esti interesata poate o sa te inteleaga.

| Azµre a răspuns:

Îi acorzi o șansă, ieși cu el afară la un suc o plimbare, nu trebuie să te cuplezi cu el sau altceva. Pur și simplu ieșiți stați de vorbă vezi cum e. Insistă îi explici că ai pe altcineva sau orice altceva. Dar ideea este să ieși cu el și să vezi cum este. Pe lângă asta un amic în plus nu strică.

| DolceKiss a răspuns:

Buna! Pai spune-i ca tocmai ai suferit o despartire si ca ai vrea sa mai treacă puțin timp pana sa începi din nou sa ieși cu cineva.

Răspuns utilizator avertizat
| buzeduulci explică (pentru Azµre):

Azure. hello din nou. eu am iubit. da faza e ca baietelu asta s-a mai bagat. nu stiu cum sa scap de el -.-
crede-ma ca daca ies cu D, iubitul meu o sa o ia razna. plus ca D nu-mi place, si mi-i dor de pr. meu sad

| buzeduulci explică (pentru DolceKiss):

Am pe cineva de 3 ani.

| TwiXXXie a răspuns:

Saracu baiat...FRIENDZONE!

| buzeduulci explică (pentru TwiXXXie):

Nici macar.tongue