anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

. URGENT.cum sa trec peste o despartire exact inainte de craciun? cum?

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Hei! Daca l-ai iubit si il mai iubesti inca nu vei trece peste despartire avand o relatie cu un alt baiat. Pana nu vei fi pregatita sa uiti trecutul nu vei fi fericita in nicio alta relatie. E greu acum mai ales ca vine Craciunul,
Ca sa nu stai singura poti iesi cu prietenii in oras si sa incerci sa zambesti pentru tine si prietenii tai. Si sa ai speranta ca cineva va vedea persoana speciala care esti, te va iubi si iti va sterge suferinta de acum.
Succes!
Sarbatori fericite! happy

16 răspunsuri:
| Nedea_Marius_1994 a răspuns:

Trebuie sa nu te mai gandesti la el pentru ca nu e important si sa practici sport sau ceva care sati ocupe timpul
si vei gasi um baiat dragut
succes

| ஜAliSeeஜ a răspuns (pentru Nedea_Marius_1994):

Sa-ti**

| Dariusuu a răspuns:

Fi alaturi de cei dragi.

Totul va trece.

| iuliapysutz a răspuns (pentru Nedea_Marius_1994):

Asa usor de zis.

| Fulbaster a răspuns:

Trebuie sa iti gasesti pe altcineva!

| iuliapysutz a răspuns (pentru Fulbaster):

Nu-i asa usor de gasit

| December a răspuns:

De trecut oricum vei trece peste mai devreme sau mai tarziuwinking. Depinde doar de tine cat de repede. Peste o despartire se trece la fel indiferent ca e Craciun sau nu.

| iuliapysutz a răspuns (pentru December):

Da, dar sa fii singur de craciun si exact despartire, dupa 3 ani frumosi, asa dintr-o data, era vb sa fim noi doi dar.

| Gynel a răspuns:

Proprie experienta....imbata-te muci...si cazi de cateva ori pe fereastrabig grin, daca stai la parter te arunci de mai multe ori

| December a răspuns (pentru iuliapysutz):

Pai nu cred ca esti singura. Banuiesc ca ai familie si prieteni. Poti petrece cat mai mult timp cu ei si cu ocazia asta iti mai iei gandul de la el.
Apropo, cati ani ai? De curiozitate intreb.

| iuliapysutz a răspuns (pentru December):

21, da am, dar stii cum e cand iti fuge gandu in alte parti si esti prezent doar cu trupul.

| December a răspuns (pentru iuliapysutz):

21? ai tot timpul sa gasesti pe cineva. Care a fost motivul despartirii?

| 3Cata3 a răspuns:

Mda se pare ca nu sunt singurul intr-o situatie de genu sad

| Plushul a răspuns:

Pur si simplu nu te mai gandesti la prietenul tau si profiti de mancarea di plin.

| MaTrIx8378 a răspuns:

Sa ma contactezi pe mine daca esti din Bucuresti, imi lasi mesaj aici la raspunsul meu, si ne putem cunoaste mai bine si cu timpul vei uita happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gasesteti altul

Întrebări similare