La 1 saptamana dupa sex, deja esti la inceput de perioada fertila, asta daca ai ciclul de tip regulat.
Pareti a fii tare micuti de varsta, daca baiatul este inca incapabil sa stie daca a ejaculat sau nu, daca a eliminat ceva, se termina in 2-3 minute... numai sex nu-i ala.
Nu ai de ce sa iei pastila de a doua zi, odata ce ai facut sex acum 3 zile si a fost facut oricum, cu prezervativ.
Pastla este eficienta in primele 24 de ore, dupa care este inutila, iar efectele ei negative sunt dezastruoase.
In ce priveste ce s-a scurs pe picioarele tale, este vorba de secretia ta vaginala, care se produce la toate fetele si femeile, care sunt f excitate, fiind foarte normala.
Nu stiu ce bucurie ar fi la 17 ani cand nici bacul nu l am dat.
Dar a fost o bucurie ce s-a întâmplat acolo? Bănuiesc că DA! Ți-a plăcut, ai știut despre ce este vorba, ai știut că există posibilitatea să se formează o sarcină nedorită oricând, deci ți-ai asumat. Vine copilul? Îți asumi și gata. Simplu. Nu e vina lui.
Ai postat, deci raspunsul meu este NU, nu poti sa fii insarcinata daca ati folosit prezervativul, si lichidul este posibil sa fie de la tine in care aveai orgasm.
beausingurlamasamea întreabă: