Nu stiu ce bucurie ar fi la 17 ani cand nici bacul nu l am dat.
Ai postat, deci raspunsul meu este NU, nu poti sa fii insarcinata daca ati folosit prezervativul, si lichidul este posibil sa fie de la tine in care aveai orgasm.
Dar a fost o bucurie ce s-a întâmplat acolo? Bănuiesc că DA! Ți-a plăcut, ai știut despre ce este vorba, ai știut că există posibilitatea să se formează o sarcină nedorită oricând, deci ți-ai asumat. Vine copilul? Îți asumi și gata. Simplu. Nu e vina lui.
La 1 saptamana dupa sex, deja esti la inceput de perioada fertila, asta daca ai ciclul de tip regulat.
Pareti a fii tare micuti de varsta, daca baiatul este inca incapabil sa stie daca a ejaculat sau nu, daca a eliminat ceva, se termina in 2-3 minute... numai sex nu-i ala.
Nu ai de ce sa iei pastila de a doua zi, odata ce ai facut sex acum 3 zile si a fost facut oricum, cu prezervativ.
Pastla este eficienta in primele 24 de ore, dupa care este inutila, iar efectele ei negative sunt dezastruoase.
In ce priveste ce s-a scurs pe picioarele tale, este vorba de secretia ta vaginala, care se produce la toate fetele si femeile, care sunt f excitate, fiind foarte normala.
beausingurlamasamea întreabă: