| casian_6565 a întrebat:

URGENT! FUNDA! Buna TPU! O fata din Arad mi-a trimis cerere pe facebook si am acceptat. Dupa ce am vorbit o perioada mi-a spus ca ma iubeste si ca ar vrea sa fim impreuna si am fost de acord (e destul de frumoasa). I-am dat numarul meu si ma suna si vorbim aproape in fiecare zi.Acum cateva zile m a intrebat daca as vrea sa facem...(XXX).O iubesc enorm dar totusi nu as face. Faza e ca ea are 18 eu 15 e mai mica la inaltime si ea s-a mutat in Arad.Are rude care sunt intr o comuna apropiata de mine. Ce sfaturi imi dati?

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti fraier daca refuzi o asemenea oferta, nu lasa asa ocazii sa treaca. Nu mai sta, du-te si da-i la gogosica.

6 răspunsuri:
| Samanulnegru a răspuns:

Eu iti recomand sa faci ce iti place, atata timp cat folosesti prezervativ. Sper ca te-am ajutat

| Deedeee09 a răspuns:

Să fii realist! Prin facebook vă puteți cunoaște, dar iubirea nu e atât de ușor de simțit. Contează foarte mult să vă intâlniți, să vă cunoașteți și așa. După asta poate relația va evolua.

| Sam34s22 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa iti spun decat ca o vei face doar atunci cand esti sigur pe tine, nu atunci cand cineva iti cere asta, nu cred ca daca o persoana te iubeste cu adevarat ti-ar cere asta, toate o sa se intample de la sine, nu trebuie sa te forteze...
P.S. ai grija poate vrea sa te prosteasca...ca altfel nu iti cerea.

| casian_6565 explică (pentru Sam34s22):

Eu cred ca ma iubeste mult dar de ce sa ma prosteasca? ce beneficiu are daca o face cu mine? oricum nu e ultimar nu vreau s-o fac la varsta asta

| MariaMikaelson a răspuns:

Eu as propune sa o mai lasi e totusi micuta. Cum vrea ea. Dar mai bine ai lasao totusi distanta e cred mare dar problema mare e ca nu v-ati cunoscut niciodata fata in fata. deci e alegerea inimi tale, e alege cel mai bine. Bafta!:*

| ywar a răspuns:

Lasa-ma sa recapitulez putin ca am impresia ca nu inteleg... v-ati cunoscut pe facebook, i-ai dat numarul de telefon, vorbiti pe fb/telefon si te iubeste? m-am tampit eu? Cum sa te iubeasca daca nici nu v-ati vazut fata in fata? Eu iti propun ceva... tu stai la jocurile tale de tip metin si o sa fie mult mai bine. Pe ea las-o sa te iubeasca. Te iubeste auzi! Ce stiti voi despre iubire de vorbiti asa despre ea - ca despre un sac de cartofi?