Esti fraier daca refuzi o asemenea oferta, nu lasa asa ocazii sa treaca. Nu mai sta, du-te si da-i la gogosica.
Eu iti recomand sa faci ce iti place, atata timp cat folosesti prezervativ. Sper ca te-am ajutat
Să fii realist! Prin facebook vă puteți cunoaște, dar iubirea nu e atât de ușor de simțit. Contează foarte mult să vă intâlniți, să vă cunoașteți și așa. După asta poate relația va evolua.
Nu prea stiu ce sa iti spun decat ca o vei face doar atunci cand esti sigur pe tine, nu atunci cand cineva iti cere asta, nu cred ca daca o persoana te iubeste cu adevarat ti-ar cere asta, toate o sa se intample de la sine, nu trebuie sa te forteze...
P.S. ai grija poate vrea sa te prosteasca...ca altfel nu iti cerea.
Eu cred ca ma iubeste mult dar de ce sa ma prosteasca? ce beneficiu are daca o face cu mine? oricum nu e ultimar nu vreau s-o fac la varsta asta
Eu as propune sa o mai lasi e totusi micuta. Cum vrea ea. Dar mai bine ai lasao totusi distanta e cred mare dar problema mare e ca nu v-ati cunoscut niciodata fata in fata. deci e alegerea inimi tale, e alege cel mai bine. Bafta!:*
Lasa-ma sa recapitulez putin ca am impresia ca nu inteleg... v-ati cunoscut pe facebook, i-ai dat numarul de telefon, vorbiti pe fb/telefon si te iubeste? m-am tampit eu? Cum sa te iubeasca daca nici nu v-ati vazut fata in fata? Eu iti propun ceva... tu stai la jocurile tale de tip metin si o sa fie mult mai bine. Pe ea las-o sa te iubeasca. Te iubeste auzi! Ce stiti voi despre iubire de vorbiti asa despre ea - ca despre un sac de cartofi?