Pilula de a 2-a zi e plina de hormoni, e o bomba hormonala care iti da tot organismul peste cap, deci asta ar fi ultima solutie si sa stii ca poti sa fi 100% sigura ca ramai insarcinata.
Dupa parerea mea e ca nu ai cum sa fi ramas insarcinata, si erai si in perioada slab fertila, adica ai sanse foarte mici, daca nu si 0 sansa sa fi ramas, mai ales ca sperma a ramas i prezervativ, care a ramas in tine ( banuiesc ca ai scos cu grija prezervativul), daca viitoare iubitul tau sa isi cumpere un prezervativ mai mic, pe marimea sa.
Nu a ejaculat.
si pilila de a doua zi am uitat sa specific, am mai luat-o o singura data acum 3 ani.
Nu are nici un rost sa iti scriu un roman asa ca raspunsul este unul singursi fara echivoc. Nu exista NICIO POSIBILITATE de a ramane insarcinata in conditiile descrise. Pastila de a 2-a zi se administreaza doar la sfatul medicului ginecolog dupa ce acesta constata/considera ca probabilitatea unei sarcini este maxima. Administrarea ei fara prescriptie medicala este deosebit de periculoasa.Nu te juca cu sanatatea ta fiindca ai doar una.
Cel mic este mult mai istet decat crezi tu si mereu lasa mizerie la locul de munca. Decizia iti apartine!
Eu zic ca nu are rost sa iei pastila, pentru nu prea ai avea sansa sa ramai insarcinata, e aproape imposibil. Acum e alegerea ta.
Nu lua pilula daca acesta nu a ejaculat in tine, plus de asta te aflai si in perioada cu risc minim de sarcina. A fost protejat, ceea ce ti s a întâmplat a fost un mic accident.
Sa iei pilula de a doua zi doar in cazul in care chiar te aflai într o perioada cu brusc mare de sarcina și acesta își dăduse drumul, daca nu, stai liniștită.
Nu ești însărcinată
HappynewCenusa întreabă: