| Anonimnarcadegunoi a întrebat:

Urgent pentru fete! Hei fetelor am o problema mare. Am 16 ani nu vreau sa judecați ..in 27 trebuia să-mi vina menstruația mâine e 1 și eu luna aceasta nu am avut menstruație, ultimul act sexual a fost acum 2 săptămâni cred. A fost protejat doar ca prezervativul a căzut iar prietenul meu a mai apucat de 2 ori sa dea fără. Menționez ca NU a ejaculat și nici lichid. Acuma eu nu cred ca e vorba de o sarcina ..ne-am oprit atunci din a face ceva, nu am nici un simptom sunt la fel ca înainte dar ma tot întreb de ce întârzie atat. Mi-e puțin frica de o sarcina.Voi ați patit sa aveți întârzieri așa mari? Cum pot face sa vina mai repede ciclul? Va rog ajutați-mă fără bătaie de joc, mersi.

Răspuns Câştigător
| gege12321v a răspuns:

Calmează te! Nu este vb de sarcina! Poate să îți întârzie și o luna!

4 răspunsuri:
| Elenarcv a răspuns:

Fato, stai linistita, nu te simti stanjenita pentru asa ceva laughing daca spui ca nu ejaculase si ca nu exista lichid sunt sanse mici sa fi putut ramas insarcinata, dar nu este imposibil. Daca spui ca nu ai avut vreun simptom nu prea cred ca este ceva, insa e foarte bine sa faci un test de sarcina, dai cel mult 10 lei pe el si asa poti fi sigura. Kiss

| Anonimnarcadegunoi explică (pentru gege12321v):

Mai am prietene care au zis ca le-a întârziat cu lunile dar eu nu am mai patit asta... am făcut o programare la ginecolog luni in caz ca nu vine pana atunci. Chiar nu știu ce sa ma mai fac... vreau sa îl fac sa vina mai repede dar nu știu cum

| anonimasauanonimul a răspuns:

Calmeaza-te! daca nu a ejaculat in tine, totul e ok. Poti avea cateva simptome de rau sau asa ceva, iar ciclul intarzie aproape intotdeauna dupa primul act sexual. Sper ca am fost de ajutor!

| Inutarh a răspuns:

Test de sarcina și scrie-mi in privat dupa