| CristinaMiladinca a întrebat:

Urgent! Salut, vreau cateva sfaturi, imi place un baiat care pare mai timid cu fetele. Un coleg mi-a spus ca nu are iubita pt ca nu e genul care sa iasa in oras, prefera sa stea mai mult si sa joace jocuri pe calculator. Chestia ii ca are un cerc de prieteni idioti si nu stiu cum sa penetrez acest cerc pt a ma apropia de el. In putinele dati cand am vorbit cu el a fost foare politicos, are acel stil sa te priveasca in ochi si te face sa crezi ca te intelege cu adevarat, plz cateva sfaturi cum sa il cuceresc, dau funda!

Răspuns Câştigător
| Mihai18m a răspuns:

Si eu am fost timid si inca mai sunt dar daca esti timid nu inseamna ca esti prost, isi da si el seama daca il faci atent.
Acum depinde de persoan, iti pot oferi doar cateva sfaturi: sa il saluti cand treci pe langa sel, sa.l privesti in ochii si cand observa sa.i zambesti usor, incerca sa intri in vorba cu el cand e singur, apoi incearca sa ii arati ce simti dar nu in mod direct ci prin atingeri usoare si zambind cand acesta vorbeste. Incearca sa il cunosti si sa il lasi pe el sa spuna ce simte daca nu incearca tu( " imi pari simpatic, mi.ar placea sa ne cunoastem mai bine") sau gasesti tu in mod de ai spune. Cam atat iti pot oferi, dupa parerea mea ar trebui sa functioneze.

7 răspunsuri:
| EvilThoughts a răspuns:

Știi, este o vorbă că cine se aseamănă se adună și sincer nu vreau să îl jignesc pe amicul, dar indicat ar fi să îl cunoști mai bine mai întâi.
Încearcă să afli ce jocuri joacă, arată-te interesată de ele și ai putea chiar să te joci și tu, sau să vă jucați împreună într-o zi.
Odată ce sunteți mai apropiați invită-l în oraș la un suc sau ceva de genul.
Mult noroc.

| NameHarris a răspuns (pentru EvilThoughts):

Si dupa ce l-ai invitat in oras cumparai un suc condul acasa, ofera-i florilaughing)

| EvilThoughts a răspuns (pentru NameHarris):

Bună asta laughing

| Mihai18m a răspuns:

Am uitat sa te intreb, cati ani are

| CinevaNou a răspuns:

Daca se joaca call of duty eu zic sa-l lasi...

| CristinaMiladinca explică:

Baiatul face 16 ani in iulie

| Mihai18m a răspuns (pentru CristinaMiladinca):

Nu merge sa.ti dau mesaj, da.mi o adresa de e.mail